1000pip Rishikimi i Ndërtuesit - Shërbimi më i mirë i Sinjalit Forex

Mirësevini në Rishikimin tim të ndërtuesit 1000pip! Nëse jeni duke kërkuar një mënyrë të lehtë për të fituar nga tregtimi pa njohuritë dhe praktikën bazë të nevojshme për të pasur sukses, Shërbimi i Sinjalit të Ndërtuesit 1000pip mund të jetë një opsion ideal!

Ndërsa ende tregtoni veten brenda softuerit ose panelit të shërbimit tuaj të preferuar të tregtimit. Nuk keni nevojë të dini shumë për leximin e tabelave ose si të lexoni tregues të ndryshëm!

Klikoni Këtu për të Siguruar 20% Uljen tuaj për 1000Pip Builder!

Nëse jeni i ri në tregtinë Forex ose keni qenë duke bërë tregti dhe akoma nuk keni ndonjë fitim, keni nevojë për një shërbim të besueshëm të sinjalit tregtar, i lehtë për t’u përdorur, dhe mbi të gjitha, rrit shansin tuaj për sukses.

Shqyrtimi i 1000Pip Builder

Nëse jeni i ri në Forex ose thjesht kërkoni një ofrues të sinjaleve që funksionojnë mirë për Forex, 1000Pip Builder do të japë sinjale në kohë reale dhe premton një përvojë të shkëlqyeshme ndërsa kërkoni të fitoni para përmes tregtimit Forex. Këto karakteristika përcaktojnë 1000Pip Builder, një shërbim sinjali tregtimi Forex që do t'ju kthejë nga një nxënës në një tregtar Forex me përvojë.

Test drive 1000Pip Builder për 60 ditë pa rrezik… Kliko Këtu! (Siguroni 20% Zbritje Sot)

1000Pip Builder - Whatfarë ju Brenda

Anëtarësia 1000pip Builder është kryesisht një shërbim sinjali për tregtimin Forex. Ju do të merrni të gjithë informacionin që ju nevojitet për të ndjekur me sukses sinjalet e tregtimit, për të vendosur humbjen tuaj të ndaluar dhe për të marrë fitim, si dhe metoda dhe teknika shtesë të tregtimit!

Performanca për herë të fundit!

Klikoni këtu për të testuar Ndërtuesin 1000Pip për 60 ditë pa rrezik!

Ju do të merrni sinjale tregtare të thjeshta për përdorim për Forex Trades, duke përfshirë hyrjen tuaj, ndaloni humbjen dhe merrni fitim. Në përgjithësi, objektivi i fitimit në muaj është 350 Pips. Në varësi të investimit tuaj, ky mund të jetë një fitim i lartë në muaj! (Në fakt, nuk ka asnjë garanci, por muajt e kaluar ishin të gjithë midis 600 - 1000 Pips) Mesatarisht, ju do të merrni 2 - 7 Sinjale në ditë, në varësi të kushteve të tregut!

Strategjitë e përdorura nga 1000Pips Builder!

Me aftësinë e Bob James për të zgjedhur dhe përfituar nga mundësitë kryesore të tregtimit, ju jeni të detyruar të brendësoni njohuritë e tij në treg dhe teknikat praktike që janë të dobishme për tregtimin e suksesshëm Forex. Kjo është ajo që e bën 1000Pips Builder të dallohet nga konkurrenca e saj.

1000 Pmimet e Ndërtuesit të Pipave

Ju mund të zgjidhni midis 3 planeve të ndryshme tregtare, në varësi të kornizës kohore që po zgjidhni:

Kliko këtu dhe Mësoni më shumë rreth Shërbimit më të Mirë të Sinjalit Forex!

Sinjalet 1000 pip Builder Forex - Një Shkurtër e vërtetë për Newbies të plotë

Anëtarësimi juaj i ndërtuesit 1000pip ju jep gjithçka në dorë që ju nevojitet për të filluar tregtimin e Forex me sukses. Lexoni udhëzimet dhe prisni sinjalet e para. Së pari mund t'i tregtoni ato brenda llogarisë tuaj demo, në mënyrë që të kontrolloni performancën para se të investoni para të vërteta!

Klikoni këtu për të provuar ndërtuesin 1000Pip për 60 ditë pa rrezik!

Ndjekja e sinjaleve të provuara tregtare mund të jetë mënyra më e lehtë për të fituar para nga tregtia. Meqenëse Bob është një ekspert i vërtetë tregtar me një dekadë përvojë Forex, 1000pip Builder është një nga zgjedhjet më të mira për të filluar!

Përfundim - Shërbimi më i mirë i Sinjalit Forex

1000Pip Builder - Pro dhe kundër

rekuizitë

  • Analistët kontrollojnë të gjitha sinjalet para se të dalin jashtë
  • Shikoni seksionin e FAQ në faqen e internetit!
  • Do të merrni të gjitha sinjalet plotësisht të palidhura me planin që blini!
  • Vlerësime të shkëlqyera në të gjithë uebin!
  • Strategji tregtare e provuar në punë që siguron një performancë të jashtëzakonshme!
  • Merrni sinjale përmes email ose SMS!
  • 60 ditë, asnjë pyetje nuk bëhet, garanci!

Cons

  • Jo opsioni më i lirë (Ju mund të dëshironi të provoni VFXalerts nëse keni pak kapital!)
  • Mbështetja kërkon pak kohë derisa të merrni një përgjigje!

Klikoni këtu për të provuar ndërtuesin 1000Pip për 60 ditë pa rrezik!

1000 ndërtues tubi jep një mundësi unike, një që nuk mund të gjendet askund tjetër, përvojën e madhe të mentorëve dhe analiza të hollësishme që edhe një fillestar do ta ketë të lehtë për t’u kuptuar dhe përdorur për të bërë përfitime.

Gjetja e shërbimit më të mirë të sinjalit tregtar është mënyra më e lehtë për të filluar tregtimin Forex pa ditur gjithçka !. Tani që e keni pushtuar atë pjesë, shijoni çdo pjesë të kësaj; mësoni dhe bëhuni tregtari më i suksesshëm. Unë rekomandoj shumë Shërbimin e sinjaleve Forex të ndërtuesit 1000 Pip nëse jeni duke kërkuar një shërbim sinjalistik shumë profesional për Forex!

Pyetjet për rishikimin e ndërtuesit 1000Pip

A është 1000Pip Builder i përshtatshëm për fillestarët dhe fillestarët?

Po sigurisht! Sinjalet e dhëna janë të lehta për tu ndjekur dhe kuptuar, kështu që nuk duhet të ketë asnjë problem duke ndjekur rekomandimet e tyre tregtare! Ekziston edhe ndihmë ndihmëse nëse është e nevojshme!

Sa sinjale dërgohen mesatarisht?

Varet plotësisht nga situata e tregut Forex, por në përgjithësi midis 2 - 7 sinjale në ditë!

Cilat korniza kohore përdoren për sinjalet?

Gjithashtu varet nga tregu Forex, kryesisht tabelat ditore, 4 orë, orë dhe 15-minuta! Sinjalet pështyhen në tregti afatgjata, afatshkurtra dhe afatmesme!

A ka një min. gjendja e llogarisë për të tregtuar 1000Pips Sinjale?

Jo, mund të përdorni çdo madhësi llogarie apo edhe një llogari demo! Nuk ka një madhësi minimale të llogarisë, por për të fituar më shumë sesa shpenzoni në 1000PB, është një ide e mirë të keni një minutë. prej 1000 USD!

Sa pozicione janë hapur në të njëjtën kohë zakonisht?

Zakonisht, nuk ka më shumë se 2-3 pozicione të hapura në të njëjtën kohë!

Sa kohë janë tregtitë e hapura mesatarisht?

Shumica e tregtimeve janë vetëm disa orë deri në një ditë. Ndonjëherë ato mbahen edhe gjatë natës, në varësi të situatës së tregut tregtar!

Cili është raporti mesatar i rrezikut/shpërblimit?

Raporti Rrezik/shpërblim i tregtive të rekomanduara është përgjithësisht midis 1 - 1 deri në 1 - 4. Kjo do të thotë që për çdo 1 USD, ju rrezikoni në një pozicion dhe mund të fitoni 1 - 4 USD nëse tregtia përfundon në favorin tuaj!

Kur dërgohen sinjalet?

Ekipi 1000 Pip Builder ndodhet në MB, por ato japin sinjale gjatë gjithë ditëve të tregtimit. Shumë anëtarë ndjekin vetëm një pjesë të sinjaleve në varësi të zonës së tyre kohore, por ky nuk është problem. Ju gjithashtu mund të merrni sinjale përmes telefonit tuaj celular, kështu që ju mund të tregtoni kudo që të jeni në këtë moment!

A është e mundur të bashkoheni vetëm për një muaj për të testuar sinjalet 1000 Pip Builder?

Po kjo është. Ju mund ta anuloni anëtarësimin tuaj në çdo kohë vetëm duke shkruar një email në mbështetje për ta bërë këtë!

Si duken sinjalet?

Sinjalet tregtare janë të thjeshta për tu kuptuar. Përveç drejtimit të aseteve dhe tregtisë (Të gjatë për "lart" dhe të shkurtër për "poshtë", ju merrni çmimin e hyrjes (çmimi ku blini pozicionin), humbja e ndaluar (ky është çmimi ku kufizoni humbjen tuaj dhe dilni nga tregtoni me humbje) dhe fitoni marrjen (ky është çmimi i daljes në rast se çmimi lëviz në drejtimin tuaj dhe ju fitoni tregtinë)!

USDCAD - E gjatë
Pricemimi i hapur: 1.3360
Stop Humbje: 1.3310
Merrni Fitimi: 1.3462

A është i pajtueshëm 1000Pip Builder me ndonjë ndërmjetës Forex?

Ka disa ndërmjetës të rekomanduar, por ju mund të tregtoni sinjalet me çdo ndërmjetës që ju pëlqen, për sa kohë që është një ndërmjetës Forex! Mbani në mend se fitimi që bëni në rastin kur fitoni një pozicion ndryshon nga ndërmjetësi në ndërmjetës, pasi ata përdorin përhapje të ndryshme në shumë raste! Më pëlqejnë ICmarkets si Forex Broker, por Pocket Option gjithashtu ofron tregti Forex!

Cilat asete tregtohen?

Sinjalet janë përhapur midis çifteve kryesore Forex, me një fokus në aktivet JPY. Këto janë edhe çifte me përhapjet më të ulëta normalisht!

Si dërgohen sinjalet tregtare?

Sinjalet tregtare dërgohen nga email ose për SMS (Me një tarifë të vogël shtesë!)

Nota jonë
Klikoni për të vlerësuar këtë postim!
[Total: 1 mesatare: 5]