Tregtimi i opsioneve binare – Zgjidhni tregjet më të mira për të tregtuar

Kur të doni opsione binare tregtare për kthime të vazhdueshme, duhet të dini saktësisht se çfarë po bëni! Përveç Menaxhimit të Parave dhe strategjisë suaj të tregtimit të opsioneve binare, është e rëndësishme të dini se kur të tregtoni dhe kur të shmangni tregtimin e një tregu specifik!

Brenda këtij postimi në blog dhe video, unë do t'ju tregoj se si të zgjidhni paraprakisht tregun më të mirë për strategjinë tuaj në mënyrë që të rrisni normën tuaj të fitimit, si dhe fitimin e përgjithshëm! Mbani në mend se tregtimi i opsioneve binare fillon me një të duhur strategji tregtare si dhe një menaxhim i mirë i parave, nëse e keni gabim njërën nga të dyja pikat, do të humbni paratë tuaja!

Video e tregtimit të opsioneve binare – Gjeni mundësi të mira tregtare

Siç mund ta shihni brenda videos, është e mundur të shmangni tregjet e këqija dhe të zbuloni tregjet me një shans të mirë që strategjia juaj të funksionojë siç duhet!

Tregjet që duhen shmangur

Le të hedhim një vështrim më të afërt në tregjet që do të shmangja të tregtoja për shumicën e strategjive, në fakt, kjo varet gjithmonë nga strategjia! Një strategji e tregtimit të lajmeve për ishampdo të priste të tregtonte lajme dhe do të shmangte tregtimin e tregjeve të tjera, dhe një strategji shpërthyese do të shikonte tregjet me lëvizje të ulëta, duke pritur një shpërthim në të ardhmen e afërt!

Shmangni lajmet - Sigurohuni që të kontrolloni ekonomik në rrugën FX rregullisht para se të filloni tregtimin. Shmangni Pasuritë me lajm të rëndësishëm të ndikimit në të ardhmen e afërt (Orari tjetër)

Tregjet me Moment / Lëvizje Jo ose të ulët - Mos tregtoni opsionet normale binare kur nuk ka lëvizje të tregut! Nëse dëshironi të tregtoni kur tregjet nuk lëvizin, sigurohuni që të tregoni Opsionet e shkalles, klikoni këtu për të mësuar më shumë! Një tjetër opsion për këtë treg janë opsionet binare afatshkurtra nën 2 minuta kohë skadimi!

Kaotike tregje në kërkim – Nëse ka shumë qirinj me fitil të gjatë dhe, ju rekomandoj të shmangni tregtimin! Më poshtë është një galeri fotografish që tregon disa ishamples për tregjet “e këqija”!

Shumë përmbysje - Sidetrend!
Edhe më shumë kthime - Ndoshta një treg i mirë pas Breakout!
Jo Bad (Së paku një prirje), por lëvizjet më të vogla janë pak të vogla!

Ok, le t'i hedhim një sy disa ishamptregje të bukura për të tregtuar!

Trendi rritës i bukur - Lëvizjet janë "të ndara"
Mirë Example për një trend në rënie! Trendi në rritje nuk është gjithashtu i keq!

Fuqia e Valës Elliot në tregtimin e opsioneve binare

Përpiquni të zbuloni Parimin e Valës Elliot brenda tabelës, shikoni foton më poshtë për më shumë informacion rreth Elliot Wave:

Teoria e valës Elliot: Shpjegim i thjeshtuar

Elliot Wave Theory është një qasje e njohur e analizës teknike e përdorur në tregjet financiare dhe e përdorshme në mënyrë të përkryer për tregtimin e opsioneve binare. Ai sugjeron që lëvizjet e çmimeve shfaqin modele të përsëritura bazuar në psikologjinë e investitorëve. Këtu është një shpjegim i thjeshtuar me një ish të shkurtërampmë poshtë:

  1. Struktura e valës Elliott: Sipas kësaj teorie, lëvizjet e çmimeve ndjekin një model me pesë valë të quajtur një valë impulse, e ndjekur nga një valë korrigjuese me tre valë.
  2. Vala e impulsit: Vala e impulsit përbëhet nga pesë nënvalë, të emërtuara si 1, 2, 3, 4 dhe 5. Valët 1, 3 dhe 5 tregojnë drejtimin e prirjes kryesore, ndërsa valët 2 dhe 4 veprojnë si korrigjime të vogla.
  3. Vala korrigjuese: Pas valës së impulsit, një korrigjim me tre valë ndodh në drejtim të kundërt të prirjes kryesore. Ai përbëhet nga valët A, B dhe C.
Nga Masur - RN Elliott, "Bazat e Parimit të Valës, "Tetor 1940., CC NGA 2.5,

Unë rekomandoj shumë të mësoni bazat e teorisë së valës Elliott për të rritur raportin tuaj të fitimit deri në 10% ... Kliko këtu!

Elliot Wave Example

Le të shqyrtojmë një skenar tregtimi të opsioneve binare bazuar në Teorinë e Valëve Elliot:

  • Supozoni se po analizojmë një prirje rritëse në çmimin e një aksioni.
  • Sipas Teorisë së Valëve Elliot, ne do të prisnim një valë impulse me pesë valë të ndjekur nga një valë korrigjuese me tre valë.
  • Në këtë rast, ne mund të kërkojmë një pikë hyrëse gjatë valës korrigjuese (valët A, B ose C).
  • Për të përcaktuar hyrjen, ne do të përdornim tregues të tjerë teknikë ose modele çmimesh që sugjerojnë një ndryshim të mundshëm.
  • Pasi të dallojmë një sinjal të besueshëm që tregon përfundimin e valës korrigjuese, ne mund të hyjmë në një tregti me opsione binare në pritje të valës së ardhshme të impulsit, duke u përafruar me trendin e përgjithshëm.

Mos harroni se tregtimi i suksesshëm i opsioneve binare përfshin një kuptim gjithëpërfshirës të faktorëve të ndryshëm dhe Elliot Wave Theory është vetëm një mjet në kutinë e veglave të një tregtari. Gjithmonë kombinoni atë me menaxhimin e duhur të rrezikut dhe teknikat shtesë të analizës për të përmirësuar vendimet tuaja tregtare.

Disclaimer: Tregtimi përfshin rrezik dhe opsionet binare janë instrumente spekulative. Është e rëndësishme të mësoni dhe praktikoni përpara se të angazhoheni në tregtimin e parave reale.

Kliko këtu për të marrë më shumë se 70 video që ju mësojnë gjithçka rreth tregtimit Forex dhe opsioneve binare, Formimeve të Grafikëve dhe Grafikëve të Shandanët!

Nota jonë
Klikoni për të vlerësuar këtë postim!
[Total: 4 mesatare: 5]