Rishikimi i Deriv - Një ndërmjetës unik i opsioneve binare në 2023

Ju dëshironi të dini më shumë rreth Deriv.com dikur binary.com! Mos humbisni të lexoni Rishikimin tim të plotë të Deriv, duke ekspozuar të vërtetën rreth këtyre opsioneve binare dhe ndërmjetësit Forex!

Rishikimi i Deriv - Deriv.com Shkurtimisht

Deriv është një unik opsione binare ndërmjetësi që i lejon klientët të tregtojnë instrumente të ndryshme financiare, duke përfshirë CFD-të, opsionet binare dhe forex. Është jashtëzakonisht miqësor për përdoruesit dhe ofron një sërë veçorish për të përmirësuar përvojën e tregtimit.

Me platformën e saj të bazuar në ueb DTrader, terminalin MT5 DMT5 dhe sistemin e automatizuar të tregtimit DBot, tregtarët e të gjitha niveleve të aftësive mund të ndërtojnë portofolet e tyre dhe të kenë akses në disa nga mundësitë më të mira të tregtimit në treg.

Në këtë përmbledhje të Deriv, ne do të shikojmë veçoritë, avantazhet dhe disavantazhet e platformës për t'ju ndihmuar të vendosni nëse është ndërmjetësi i duhur për nevojat tuaja tregtare. Ne do të mbulojmë gjithashtu mbështetjen e klientit të kompanisë, llojet e llogarive, tarifat dhe komisionet dhe më shumë.

Rregullorja e ndërmjetësit

Deriv.com është shumë i rregulluar, duke garantuar sigurinë e investimeve të klientëve të saj. Ndërmjetësi është i autorizuar dhe i mbikëqyrur në disa juridiksione të ndryshme, duke përfshirë:

 • Autoriteti i Shërbimeve Financiare të Maltës (MFSA) në Bashkimin Evropian
 • Komisioni i Shërbimeve Financiare të Vanuatu (FSC)
 • Ishujt e Virgjër Britanikë FSC (për klientët përtej BE-së)
 • Labuan FSA e Malajzisë
 • Komisioni Financiar

Këto organe rregullatore ndihmojnë në mbrojtjen e klientëve të Deriv.com nga mashtrimet dhe rreziqet e tjera që vijnë me tregtimin, gjë që e bën atë një ndërmjetës shumë të besueshëm.

Të mirat dhe të këqijat e Deriv

Aspekte Pozitive

 • Një kërkesë minimale e ulët e depozitave
 • Një gamë e gjerë agjentësh pagesash për depozitimin dhe tërheqjen e fondeve
 • Instrumente tregtimi nga grupe të ndryshme, si çifte valutore, aksione, indekse dhe metale
 • Ofron indekset e njohura sintetike
 • Rregullohet nga autoritete të shumta nga vende të ndryshme
 • Mbështetje të shkëlqyera të konsumatorëve
 • Zgjedhja e tre platformave tregtare, duke përfshirë DMT5, DTrader dhe DBot
 • Asnjë komision për përdorimin e llogarisë ose platformës tregtare
 • Aftësia për të përdorur lloje të ndryshme të strategjive dhe instrumenteve tregtare për të maksimizuar fitimet

Aspekte negative

 • Udhëzimet mund të mos jenë të mjaftueshme për tregtarët fillestarë
 • Nuk ofron asnjë kopje ose tregtimit social mjete
 • Nuk disponohet në shumë vende, duke përfshirë SHBA-në, Kanadanë, Malajzinë dhe Izraelin

Platformat e Tregtimit Deriv

Ky ndërmjetës u ofron klientëve të tij platforma të ndryshme tregtare për të zgjedhur:

#1 DMT5

DMT5 është një platformë e fuqishme tregtare e ofruar nga Deriv.com që kujdeset për tregtarët e të gjitha niveleve të aftësive. Ai integron MT5 dhe analitike dhe research mjetet, duke e bërë të thjeshtë funksionimin duke i mbajtur të pasura veçoritë. Është plotësisht i personalizueshëm, duke i lejuar tregtarët të krijojnë tregues dhe rajone tregtare sipas nevojave të tyre.

Për më tepër, ai ofron tregtim me levë deri në 1:1000, vëllime tregtimi që variojnë nga mikro-lotet në 30 lote të rregullta dhe akses në mbi 70 produkte në kategori të ndryshme asetesh. Ky numër po rritet vazhdimisht ndërsa biznesi zgjerohet. Për më tepër, panele të shumta tregtare mund të hapen në të njëjtën kohë, ose panele të vetme mund të ndahen dhe zhvendosen sipas dëshirës.

#2 DBot

DBot është një platformë tregtare e fuqishme dhe miqësore për përdoruesit e ofruar nga Deriv.com që ju mundëson të krijoni robotët tuaj të automatizuar të tregtisë. Ai vjen me tre taktika të para-ndërtuara dhe një përzgjedhje prej 50 asetesh, duke ju lejuar të lansoni robotin tuaj pa ndonjë njohuri programimi. Për më tepër, ai përfshin research mjete dhe sinjale për të optimizuar fitimet dhe për të kufizuar humbjet.

DBot gjithashtu ofron një monitor të lehtë për t'u përdorur që ju informon për performancën e robotit tuaj me çdo transaksion. Alarmet dërgohen përmes Telegram për lehtësi. Me DBot, ju mund të krijoni shpejt dhe me lehtësi robotin tuaj të personalizuar të tregtisë për të maksimizuar fitimet tuaja.

#3 DTrader

Platforma DTrader ofron një përvojë inovative dhe gjithëpërfshirëse tregtare. Ka një dizajn të thjeshtë me mbi 50 aktive të tregtueshme, opsione fleksibël tregtimi dhe përfitime maksimale deri në 200%. Ai gjithashtu vjen me sinjale dhe pajisje të ndryshme analitike që ndihmojnë tregtarët të personalizojnë grafikët e tyre.

Madhësitë e saj të kontratës janë aq të vogla sa 0.35 dollarë dhe kohëzgjatja e tregtimit mund të variojë nga 1 sekondë në 1 vit, duke i lejuar tregtarët të personalizojnë opsionet e tyre bazuar në nevojat e tyre. Me karakteristika dhe përfitime të tilla, platforma DTrader është e sigurt që do të ofrojë një përvojë të mrekullueshme të klientit.

Llojet llogari

Me Deriv, ju mund të zgjidhni midis tre llojeve të ndryshme të llogarive, secila prej të cilave ju jep akses në një grup të ndryshëm asetesh për t'u tregtuar. Mbani në mend se këto zgjedhje varen nga vendi juaj i banimit! Tregtimi i opsioneve binare është për shembullampnuk është e aksesueshme nga vendet e BE-së!

Llogaria Tregtare #1 CFD

Duke përdorur një llogari CFD, ju do të jeni në gjendje të tregtoni CFD duke përdorur Softuerin Metatrader! CFD (kontrata për diferencën) ju lejon të tregtoni me lëvizjen e çmimit të një aktivi, pa blerë aktivin themelor. CFD-të tregtohen me marzh. Termi 'marzhë' i referohet depozitës së nevojshme për të hapur një pozicion me levë, i cili është një pozicion më i madh se investimi juaj kapital dhe çon në rritjen e ekspozimit të tregut (Deri në 1000 herë më i madh në varësi të levës suaj). Kur tregtoni CFD me marzh, ju rritni ekspozimin tuaj në treg, kështu ampduke përmbushur fitimin tuaj të mundshëm dhe humbjen e mundshme.

#2 Llogaria e shumëzuesit

Shumëzuesit e Deriv.com kombinojnë avantazhin e tregtimit të levës me rrezikun e kufizuar të opsioneve. Kjo do të thotë që kur tregu lëviz në favorin tuaj, ju do të shumëfishoni fitimet tuaja të mundshme. Nëse tregu lëviz kundër parashikimit tuaj, humbjet tuaja janë të kufizuara vetëm në aksionet tuaja.

Ky lloj tregtimi është një alternativë interesante për tregtimin CFD si dhe për tregtimin e opsioneve binare, veçanërisht për vendet pa akses në opsionet binare!

#3 Llogaria e opsioneve binare

Në varësi të vendit tuaj të banimit, ju gjithashtu mund të krijoni një llogari tregtare binar opsione binare tregtare në platformën e tyre të tregtarit në internet! Deriv ofron një numër të llojeve të ndryshme të opsioneve dixhitale, mësoni më shumë rreth opsioneve të ndryshme binare të ofruara nga Deriv më poshtë!

Llogari Demo Falas

Llogaria demo falas e ofruar nga Deriv është një mënyrë e shkëlqyer që tregtarët e rinj të njihen me platformën dhe të fillojnë të kuptojnë se si funksionon tregtimi binar. Me këtë llogari demo, ju mund të provoni strategji të ndryshme dhe tregti me para imagjinare për të marrë një ndjenjë për proceset e përfshira përpara se të rrezikoni ndonjë fond real. Ju mund të krijoni një llogari demo për të gjitha instrumentet tregtare të përmendura më lart!

Kjo është një mënyrë e shkëlqyer për t'u kënaqur me platformën në një mjedis pa rrezik dhe për të fituar besim në aftësitë tuaja tregtare përpara se të hyni realisht në treg. Me një llogari demo lehtësisht të aksesueshme dhe 10,000 dollarë para imagjinare, është mënyra e përsosur për të filluar karrierën tuaj tregtare.

Rishikimi i Deriv - Karakteristikat dhe Përfitimet

Deriv është një opsione binare ndërmjetësi që ofron shumë veçori dhe mjete për tregtimin e tregjeve financiare. Në këtë Rishikim të detajuar të Deriv, unë do të kaloj mbi veçoritë dhe avantazhet më interesante që ka për të ofruar.

Asetet & Tregjet

Deriv.com ofron një gamë të gjerë të aseteve dhe tregjeve për tregtarët për të eksploruar. Kjo perfshin:

 • Forex - Më shumë se 30 çifte monedhash FX janë në dispozicion, duke përfshirë diploma, minore dhe ekzotikë
 • Indekset e aksioneve – Ndiqni lëvizjet e çmimeve nëpër indekset më të mëdha në SHBA, Azi dhe Evropë
 • Indekset sintetike – Këta indekse krijohen duke përdorur një gjenerator të rastësishëm të sigurt për të imituar kushtet e tregut të botës reale dhe janë të disponueshëm 24/7 për të ofruar paqëndrueshmëri të qëndrueshme.
 • Mallra – Këto përfshijnë metale të çmuara si ari dhe argjendi, si dhe burime energjie si nafta.
 • cryptocurrencies - Tregtoni argumente të njohura si Bitcoin (BTC) kundrejt dollarit amerikan (USD)

Options Binary

Ashtu si Binary.com më parë, Deriv.com gjithashtu ofron opsione binare, cfd dhe shumëzues. Me opsionet, tregtarët mund të përfitojnë nga parashikimi i saktë i lëvizjeve të çmimeve pa zotëruar aktivin themelor. Për shembullampLe, opsioni Rise/Fall do t'ju përfitojë nëse parashikoni nëse pika e daljes do të jetë mbi ose nën pikën e hyrjes. Ka më shumë se një duzinë opsione dhe pagesa për të zgjedhur. Le të hedhim një vështrim të shkurtër në opsionet e ndryshme dixhitale që mund të tregtoni me Deriv:

 • Opsionet lart dhe poshtë
  • Ngritja/Rënia
  • Më e lartë/Ulët
 • Opsionet e hyrjes / daljes
  • Përfundon Midis/Përfundon Jashtë
  • Qëndron mes/Dal jashtë
 • Opsionet e shifrave
  • Përputhet/Ndryshon
  • Çift / Çift
  • Over / Under
 • Rivendosja e thirrjes/Rivendosja e vendosjes
 • Rriqrat e larta/të ulëta
 • Prekni / Jo prekni
 • Asians
 • Vetëm ngritje/vetëm ulje
 • Vështrimet
  • Lartë-Mbyll
  • Mbyll-I ulët
  • E lartë-e ulët

Më shumë detaje rreth opsioneve të ndryshme binare do të pasojnë së shpejti këtu në faqen time të internetit, ndërkohë mund të shikoni këtë artikull nga Deriv për të mësuar më shumë!

Shumëzuesit

Deriv.com ofron një kthesë unike në tregtimin e levave me një opsion me rrezik të kufizuar. Shumëzuesit e Deriv.com kombinojnë avantazhin e tregtimit të levës me rrezikun e kufizuar të opsioneve. Kjo do të thotë që kur tregu lëviz në favorin tuaj, ju do të shumëfishoni fitimet tuaja të mundshme. Nëse tregu lëviz kundër parashikimit tuaj, humbjet tuaja janë të kufizuara vetëm në aksionet tuaja.

Me shumëzuesit, përdoruesit mund të rrisin pozicionet e tyre me levë, shpesh duke marrë disa pozicione për të rritur kthimet e tyre të mundshme. Gjithashtu, tregtarët mund të humbasin vetëm depozitën e tyre fillestare, duke kufizuar rrezikun e tyre të mundshëm. Në një farë mënyre, shumëzuesit janë të ngjashëm me tregtimin e marzhit.

Përhapjet dhe komisionet

Në Deriv.com, kostot e tregtimit mbahen në minimum, me diferenca të ngushta nga 0.5 pikë në çiftet kryesore Forex si EUR/USD. Diferenca të tilla të ulëta i lejojnë tregtarët të maksimizojnë fitimet e tyre, pasi çdo pip ka rëndësi. Gjithashtu nuk ka komisione ose tarifa të tjera që lidhen me tregtimin në Deriv.com, duke e bërë atë një mundësi të shkëlqyer për ata që kërkojnë të mbajnë kostot e tyre sa më të ulëta.

levave

Deriv u siguron tregtarëve një gamë të gjerë nivelesh levash, duke lejuar kthime më të mëdha të mundshme gjatë tregtimit. Me një levë deri në 1:1000 në dispozicion, kjo mund të jetë veçanërisht e dobishme për ata që duan të marrin pozicione më të mëdha.

Nivelet e levës mund të ndryshojnë në varësi të llojit dhe vendndodhjes së llogarisë së tregtarit, me rregulloret e BE-së që kufizojnë levën për tregtarët me pakicë në çiftet kryesore të monedhës në 1:30. Me një gamë kaq të gjerë opsionesh, ky ndërmjetës i lejon tregtarët të personalizojnë përvojën e tyre tregtare dhe të shfrytëzojnë sa më shumë fondet e tyre.

Depozitat & Tërheqjet

Kur jeni duke kërkuar për një ndërmjetës të besueshëm të opsioneve binare, është e rëndësishme të shikoni mënyrat e disponueshme të pagesës. Me Deriv.com, ju keni disa opsione pagese për të zgjedhur.

depozitat

Depozitat mund të bëhen shpejt dhe lehtë me opsione të shumta pagese në dispozicion, duke përfshirë:

 • Transferimi i telit bankar – Depozitat minimale fillojnë nga 5 dollarë dhe zakonisht përpunohen brenda një dite pune.
 • Karta krediti / debiti – Visa, Mastercard dhe Maestro mund të përdoren me depozita minimale që fillojnë nga 10 USD/GBP/EUR/AUD. Depozitat përpunohen në çast.
 • E-Kuleta – Skrill, Neteller, Paysafecard dhe WebMoney janë të disponueshme me depozita minimale që fillojnë nga 5 e monedhës suaj bazë. Pagesat përpunohen në çast.

Deriv nuk ngarkon asnjë tarifë për bërjen e depozitave.

tërheqjet

Tërheqja e fondeve nga llogaria juaj e Deriv.com është një proces i thjeshtë që mund të kryhet me të njëjtat mënyra pagese të përdorura për depozitat. Në varësi të mënyrës që zgjidhni për të kryer një tërheqje, kohëzgjatja e përpunimit varion nga një ditë pune për pagesat bankare dhe me kartë ose deri në dy ditë pune për pagesat me portofolin elektronik.

Shuma minimale e tërheqjes është 5 e monedhës suaj bazë dhe nuk do t'ju ngarkohet asnjë tarifë kur bëni një tërheqje. Kjo është arsyeja pse ky ndërmjetës është një nga ndërmjetësit më me kosto efektive për t'u përdorur kur bëni depozita dhe tërheqje.

Bonuset dhe stimujt

Deriv ofron një shumëllojshmëri bonusesh dhe stimujsh për klientët e tij, duke përfshirë bonuse të mirëseardhjes pa depozita në platformën FX. Aktualisht, disponueshmëria e këtyre ofertave mund të jetë e kufizuar për shkak të ndryshimeve në platformë, por ofertat e reja dhe ekzistuese mund të gjenden gjithmonë në faqen e tyre kryesore.

Për shkak të një ligji të miratuar nga BE në 2018, tregtarët evropianë mund të zbulojnë se bonuset dhe stimujt janë të kufizuar. Sidoqoftë, ndërmjetësi premton depozita minimale të ulëta dhe tarifa të ulëta, gjë që e kompenson këtë. Gjithmonë ia vlen të monitorohet faqja e tyre kryesore, si dhe ky Rishikim i Deriv për stimuj të rinj dhe përfitime ekzistuese të klientit.

Mbështetja e klientit

Mbështetja e tyre ndaj klientit është gjithmonë në dispozicion për t'ju ndihmuar, pa marrë parasysh sfidat tuaja. Tavolina e tyre e mbështetjes globale është e disponueshme 24/7, me një numër mbështetjeje telefonike për t'iu përgjigjur pyetjeve tuaja. Përndryshe, ju mund të gjeni përgjigje për problemet e zakonshme në seksionet e Qendrës së Mbështetjes dhe Pyetni Komunitetin, të cilat përditësohen vazhdimisht me informacionet më të fundit. Pavarësisht nga problemi juaj, ekipi i shërbimit ndaj klientit në Deriv është gjithmonë i gatshëm t'ju ndihmojë në mënyrën më të mirë të mundshme.

Mobile App

Një aplikacion celular nuk është aktualisht i disponueshëm për përdoruesit e Deriv.com, pasi kompania po fokusohet në riemërimin dhe rinoviminamping kuadrin e saj. Pasi të bëhen këto ndryshime, Deriv.com planifikon t'i vërë në dispozicion platformat e tij përmes një aplikacioni celular, në mënyrë që klientët të mund të tregtojnë lehtësisht nga telefonat e tyre.

Alternativat e Deriv

Nëse jeni duke kërkuar për një alternativë ndaj këtij ndërmjetësi, ka shumë mundësi të shkëlqyera për të zgjedhur. Këtu janë disa nga alternativat kryesore të Deriv.com:

Alternativat më të mira të Deriv për opsionet binare

1. Pocket Option

Pocket Option është një tjetër ndërmjetës i madh që ofron opsione binare dhe tregtim Forex. Ai ofron një përzgjedhje të gjerë të aseteve, duke përfshirë çifte monedhash, aksione dhe kriptovaluta, si dhe shërbime të rregulluara në mbi 95 vende dhe rajone. Më shumë se 100 instrumente tregtimi janë në dispozicion në Pocket Options, dhe investitorët e huaj mund të zgjedhin nga mënyra të ndryshme pagese. Platforma është e thjeshtë për t'u përdorur dhe ofron një përvojë të qetë të shërbimit ndaj klientit kur nevojitet.

2. Kuoteks

Kuoteks është një tjetër alternativë e shkëlqyer për ata që kërkojnë të tregtojnë opsione binare. Ai ofron një gamë të gjerë instrumentesh tregtare, duke përfshirë monedhat, metalet, naftën, kriptovalutat dhe indekset e aksioneve. Platforma e pronarit të tregtimit është e përshtatshme për përdoruesit dhe lejon personalizimin e shpejtë dhe të lehtë, me 29 tregues teknikë të disponueshëm. Quotex ofron gjithashtu mbështetje të shkëlqyer për klientët dhe sistemi i tij i sigurt i vërtetimit me dy faktorë siguron sigurinë e informacionit personal dhe të pagesës.

Alternativat më të mira për Deriv Forex

IC Tregjet

IC Markets është një ndërmjetës me reputacion të lartë, të sigurt dhe të besueshëm që u ofron përdoruesve akses në tregjet financiare globale. Ajo ka fituar një reputacion për tarifat konkurruese të tregtimit, një përzgjedhje të gjerë produktesh dhe mjetesh, shkallëzueshmëri me kosto të ulët për tregtarët algoritmikë dhe mjetet MetaTrader. Me mbi 3,500 simbole të disponueshme dhe status rregullator në juridiksionin 1 niveli 1 dhe juridiksioni 1 niveli 2, IC Markets është një alternativë e shkëlqyer për Deriv për tregtimin Forex.

Exness

Exness është një alternativë e shkëlqyeshme për Deriv për Forex, duke siguruar kushte tregtare të rregulluara, të sigurta dhe të besueshme. Exness ofron një shumëllojshmëri të gjerë të CFD-ve për aksione, çifte monedhash, energji dhe metale, si dhe akses në kriptomonedhë. Tarifat e ulëta të komisionit dhe ekzekutimi i menjëhershëm i porosive e bëjnë Exness një opsion tërheqës për tregtarët e të gjitha niveleve. Për më tepër, tregtarët mund të përfitojnë nga leva e pafundme për të maksimizuar fitimet e tyre me depozita më të vogla. Një llogari demo është gjithashtu e disponueshme për të ndihmuar tregtarët të përmirësojnë aftësitë dhe strategjitë e tyre.

Pocket Option

Pocket Option është një tjetër alternativë e shkëlqyer. Me një prag të ulët për të hyrë në treg, edhe tregtarët fillestarë mund të fillojnë tregtimin me një depozitë të parë prej vetëm 5 dollarësh. Ai gjithashtu ofron një platformë të avancuar të tregtimit social për tregtarët me përvojë, duke i lejuar përdoruesit të gjenerojnë të ardhura pasive nga tregu. Kjo platformë është shumë e besueshme dhe e besuar nga shumë tregtarë, duke e bërë atë një zgjedhje të shkëlqyer për investitorët e të gjitha niveleve.

Konkluzioni i Rishikimit të Deriv

Ndërsa shumë e quajnë atë një mashtrim, nuk është ashtu. Edhe nëse nuk është alternativa më e mirë për ju sipas kërkesave tuaja, nuk është një mashtrim. Ky ndërmjetës është një platformë legjitime dhe e besuar që ofron shumë veçori për përdoruesit e saj. Ka një vlerësim mbresëlënës Trustpilot, me mbi 21,800 komente dhe një rezultat prej 4.6 nga 5 yje. (Shikoni Rishikimet e Deriv në Trustpilot)

Megjithëse mund të mos jetë gjithmonë opsioni më i mirë në varësi të nevojave individuale, është një zgjedhje e shkëlqyer për shumë njerëz si një platformë e besueshme dhe e sigurt për tregtimin e opsioneve binare. Sigurohuni që të lexoni komentet e mia të tjera të ndërmjetësit nëse ju pëlqeu Rishikimi im i Deriv, gjithashtu sigurohuni që të lexoni timin Tregtimi i opsioneve binare PDF by klikuar këtu!

Sidoqoftë, ka shumë alternativa të tjera të mira atje që ofrojnë karakteristika të ngjashme si Deriv. Pra, nëse jeni duke kërkuar për një ndërmjetës me karakteristika, tarifa ose asete të ndryshme për të tregtuar, ndonjë nga opsionet e mësipërme mund të jetë një përshtatje e shkëlqyeshme. Në fund të fundit, ndërmjetësi i duhur do të varet nga qëllimet tuaja individuale, buxheti dhe niveli i përvojës. Nëse ju pëlqeu Rishikimi im i Deriv, sigurohuni që të lini një koment dhe të regjistroheni në blogun tim për më shumë përmbajtje në të ardhmen!

Pyetjet e shpeshta të Rishikimit të Deriv

A është Deriv Legit?

Po, Deriv.com është një platformë legjitime dhe shumë e rregulluar tregtare në internet që ofron një sërë opsionesh për investitorët që të përfitojnë. Ai siguron një mjedis të sigurt për të garantuar sigurinë e fondeve tuaja dhe është në përputhje me rregulloret financiare ndërkombëtare. Platforma ka gjithashtu një sërë mjetesh dhe veçorish për t'ju ndihmuar të merrni vendime të informuara për investimet tuaja. Me të gjitha këto masa mbrojtëse në vend, Deriv.com mund të mbështetet për të ofruar një përvojë të sigurt dhe të sigurt tregtare në internet.

A mund të tregtoj akoma në Binary.com?

Jo, jo më! Ndërsa ishte e mundur të tregtohej në binary.com në periudhën e tranzicionit, kësaj i ka ardhur fundi! Të gjitha llogaritë janë transferuar në Deriv.com kështu që ju thjesht mund të hyni në platformën e re tregtare me kredencialet tuaja të vjetra!

A ofron Deriv një llogari demo?

Siç mund ta lexoni në rishikimin tim të detajuar të Deriv më lart, ky ndërmjetës po siguron një Llogari Demo të ngarkuar paraprakisht me 10.000 USD për të testuar platformën e tyre të tregtimit, si dhe strategjitë tuaja tregtare!

A kërkojnë verifikim tërheqjet në Deriv?

Po, tërheqjet e Deriv kërkojnë ndonjë verifikim. Megjithatë, në disa raste, firma mund t'ju kërkojë të siguroni dokumentacion shtesë për qëllime verifikimi. Nëse është kështu, do të njoftoheni nga email dhe janë dhënë udhëzime të qarta për dërgimin e dokumenteve të kërkuara.

Cili është ndryshimi midis Binary.com dhe Deriv?

Deriv.com është pasuesi i Binary.com, duke ofruar të njëjtat veçori dhe shërbime me një ndërfaqe të përditësuar. Me një emër përdoruesi dhe fjalëkalim ekzistues, përdoruesit e Binary.com mund të identifikohen në sistem dhe të shikojnë fitimet dhe tregtimet në faqen e Deriv.com.

Nota jonë
Klikoni për të vlerësuar këtë postim!
[Total: 2 mesatare: 5]