Rishikimi i Exnova 2023: Platformë Gjithëpërfshirëse Tregtare për Tregtarët e zgjuar

Rishikimi Exnova

Mirë se vini në Rishikimin tonë të Exnova, vazhdoni të lexoni për të zbuluar se çfarë Exnova u ofron tregtarëve të saj, çfarë veçorie ofrojnë dhe si të regjistroheni për një llogari demo falas dhe të filloni tregtimin!

Që nga fillimi i tij në 2021, ky ndërmjetës është vendosur shpejt si një lojtar i shquar në arenën e tregtimit të opsioneve binare dhe CFD.

Ky përmbledhje e Exnova gërmohet në aspektet e shumëanshme të Exnova, duke theksuar veçoritë e saj, llojet e llogarive dhe opsionet e tregtimit, duke trajtuar gjithashtu aspektin kritik të menaxhimit të rrezikut në tregti.

Regjistrohu për llogarinë tuaj të lirë Exnova Demo… Kliko këtu! (Tregtia përfshin rrezik!)

Rishikimi i Exnova - çfarë është?

Exnova përfaqëson epokën e re të platformave të tregtimit në internet, duke ofruar një sërë instrumentesh financiare që përfshijnë opsione binare dhe dixhitale, si dhe Kontratat për Diferencën (CFD) në të gjithë Forex, aksione, kriptovaluta, mallra dhe fondet e tregtuara në këmbim (ETF).

Misioni i tij është i drejtpërdrejtë: çmitizimi i investimit dhe bërja e tij e aksesueshme për të gjithë, pavarësisht nga sfondi i tyre financiar ose përvoja tregtare.

Platforma krenohet me një dizajn intuitiv, duke thjeshtuar operacionet komplekse tregtare dhe duke i bërë ato të menaxhueshme për përdoruesit në të gjitha nivelet e aftësive. Zbuloni më shumë rreth veçorive dhe aspekteve më interesante në këtë Rishikim të Exnova!

Video e rishikimit të platformës tregtare Exnova

Rregullorja Exnova

Lundrimi në peizazhin rregullator është një aspekt thelbësor i zgjedhjes së një platforme tregtare. Exnova operon nën ombrellën e Digital Smart LLC., me qendër në Shën Vincent dhe Grenadine. Ndërsa platforma ka një bazë përdoruesish ndërkombëtarë në rritje, ajo nuk e deklaron në mënyrë eksplicite statusin e saj rregullator në faqen e saj të internetit.

Kjo mungesë e transparencës në çështjet rregullatore është një shqetësim për tregtarët që kanë prioritet përputhshmërinë ligjore dhe sigurinë financiare. Përdoruesit inkurajohen ta marrin në konsideratë këtë aspekt me kujdes kur vendosin të angazhohen me platformën.

Karakteristikat e platformës Exnova – Një përmbledhje e detajuar e Exnova

Filozofia e dizajnit të Exnova sillet rreth përfshirjes, duke e bërë atë një zgjedhje të përshtatshme për një spektër të gjerë tregtarësh. Fillestarët mund të përdorin ndërfaqen e tij të drejtpërdrejtë dhe burimet e pasura arsimore për t'u lehtësuar në botën e tregtimit.

Njëkohësisht, tregtarët me përvojë mund të shfrytëzojnë mjetet e avancuara të platformës dhe ofertat e ndryshme të aseteve për të ekzekutuar strategji të sofistikuara tregtare. Pavarësisht nëse jeni duke kërkuar të eksperimentoni me investime të vogla ose të angazhoheni në tregti me aksione të larta, Exnova ofron mjetet dhe mjedisin e nevojshëm për të përmbushur objektiva të ndryshme tregtare. Shikoni fundin e Rishikimit tonë Exnova për një libër elektronik falas që ju tregon se si ta bëni këtë opsione binare tregtare për rezultatet më të mira, duke përfshirë Strategjitë e mia ekskluzive të Tregtimit të Opsioneve Binare Exnova!

Llojet e llogarisë Exnova

Exnova thjeshton zgjedhjen e llogarive me tre opsione të dallueshme, secila e përshtatur për faza të ndryshme të udhëtimit të një tregtari. Llogaria Demo është një veçori e spikatur, duke ofruar 10,000 dollarë në fonde virtuale. Ky mjedis pa rrezik është i përsosur për fillestarët që të mësojnë litarët ose për tregtarët me përvojë për të testuar strategji të reja.

Llogaria Real shërben si portë për tregtimin aktual të tregut, që kërkon procese standarde verifikimi. Për ata që kërkojnë një përvojë të lartë tregtare, llogaria VIP ofron përfitime shtesë si rritja e përfitimit në asete të caktuara, por kërkon një investim fillestar më të lartë.

Rishikimi i Exnova – Karakteristikat kryesore të ofruara nga Exnova

Në fushën e opsioneve binare, Exnova dallohet me një sërë veçorish që përmirësojnë përvojën e tregtimit. Platforma është e njohur për potencialin e saj të lartë të përfitimit, me opsione të rregullta binare që ofrojnë kthime deri në 95%, dhe edhe më të larta në disa raste për opsionet Blitz dhe Touch/No Touch.

Kornizat kohore për këto opsione ndryshojnë ndjeshëm, duke u përshtatur me stile të ndryshme tregtimi; nga opsionet Blitz një minutëshe për ata që preferojnë një mjedis tregtimi me ritme të shpejta, në periudha më të gjata për opsionet standarde binare.

Për më tepër, mjetet e menaxhimit të rrezikut të Exnova, duke përfshirë cilësimet Stop Loss/Take Profit, janë thelbësore për tregtarët që të lundrojnë në rreziqet e qenësishme të tregtimit të opsioneve binare. Për sa i përket aktiveve të tregtueshme, Exnova ofron një shumëllojshmëri të gjerë, duke përfshirë çiftet kryesore të monedhave, mallrat, indekset dhe një përzgjedhje të kriptomonedhave të njohura. Ky diversitet siguron që tregtarët të kenë shumë mundësi për t'u angazhuar në tregje dhe klasa të ndryshme të aseteve. Vazhdoni të lexoni Rishikimin tonë Exnova më poshtë për të mësuar më shumë rreth veçorive dhe avantazheve të tyre unike që ofron exnova!

Platforma e Exnova dallohet me grupin e saj gjithëpërfshirës të veçorive:

 • User-Friendly Interface: Projektuar për lehtësinë e përdorimit, duke siguruar që tregtarët e rinj dhe me përvojë të mund të lundrojnë në platformë në mënyrë efikase.
 • Gama e gjerë e aseteve: Mbi 250 aktive të tregtueshme, duke përfshirë Forex, aksione, ETF dhe mallra.
 • Veglat e avancuara: Më shumë se 100 tregues teknikë, grafikët e personalizueshëm dhe aftësia për të krijuar tregues të personalizuar bazuar në strategjinë tuaj të tregtimit.
 • Mjetet e analizës themelore: Qasja në lajmet e tregut, kalendarët ekonomikë dhe fitimet për të informuar vendimet e tregtimit.
 • Menaxhimi i rrezikut: Mjetet si cilësimet Stop-Loss dhe Take-Profit ndihmojnë në menaxhimin dhe zbutjen e rreziqeve tregtare.
 • Trading Mobile: Exnova ofron një aplikacion celular për përdoruesit e Android, duke mundësuar tregtimin në lëvizje dhe duke ofruar akses në treg në kohë reale.
 • Përshtatja e grafikut: Tregtarët mund të personalizojnë grafikët sipas preferencës së tyre, duke ndihmuar në analizën teknike më të saktë.
 • Përditësime të drejtpërdrejta të tregut: Përditësime të vazhdueshme mbi tendencat e tregut dhe lëvizjet e çmimeve, jetike për marrjen e vendimeve tregtare në kohë.
 • Mbështetje për shumë gjuhë: Platforma mbështet shumë gjuhë, duke i shërbyer një baze përdoruesi globale.
 • Burimet edukative: Ofron materiale mësimore gjithëpërfshirëse, duke përfshirë mësime video dhe udhëzues hap pas hapi, të dobishme për fillestarët.
 • Mjetet e menaxhimit të llogarisë: Menaxhim i lehtë i të dhënave personale, preferencave gjuhësore dhe transaksioneve financiare direkt nga profili i përdoruesit.
 • Llojet e avancuara të porosive: Ofron një sërë llojesh porosish, duke përfshirë porositë e tregut, limit dhe ndalesës, duke u dhënë tregtarëve kontroll më të madh mbi strategjitë e tyre të tregtimit.
 • Automated Trading: Lejon vendosjen e strategjive të automatizuara të tregtimit, të dobishme për tregtarët që preferojnë tregtimin algoritmik.
 • Analiza e Performancës: Ofron mjete për të analizuar performancën personale të tregtimit, duke i ndihmuar përdoruesit të përsosin strategjitë e tyre me kalimin e kohës.
 • Features Siguri: Zbaton masa të forta sigurie për të mbrojtur të dhënat e përdoruesit dhe transaksionet financiare, duke siguruar një mjedis të sigurt tregtimi.
 • Treguesit dhe Mjetet Teknike: Janë në dispozicion mbi 100 tregues teknikë, duke ofruar aftësi të detajuara analize për tregtarët me përvojë. Këto mjete ndihmojnë në parashikimin e tendencave të tregut dhe marrjen e vendimeve të informuara tregtare.

Metodat e depozitimit dhe tërheqjes

Exnova u ofron përdoruesve të saj një sërë opsionesh të përshtatshme për depozitimin dhe tërheqjen e fondeve, duke theksuar lehtësinë dhe fleksibilitetin. Platforma kujdeset për një audiencë globale me një sërë mënyrash pagese:

Lista e metodave të pagesës në dispozicion:

 1. Karta krediti / debiti: VISA, MasterCard.
 2. E-Kuleta: AdvCash, Neteller, Skrill, WebMoney, Perfect Money.
 3. cryptocurrencies: Bitcoin, Ethereum.
 4. Sistemet Lokale të Pagesave: Boleto, PIX (specifike për rajone të caktuara si Brazili).
 5. Transferet e bankës: E disponueshme në rajone të zgjedhura.

Karakteristikat kryesore të metodave të depozitimit dhe tërheqjes:

 • Taksat zero të depozitave: Exnova nuk ngarkon tarifa për depozitat, duke e bërë më të aksesueshme për tregtarët që të financojnë llogaritë e tyre.
 • Kushtet e Tërheqjes: Platforma lejon një tërheqje falas në muaj, me një komision prej 2% për tërheqjet e mëvonshme (të kufizuara në 30 dollarë).
 • Përpunimi i shpejtë: Kërkesat për depozitim dhe tërheqje zakonisht përpunohen në çast nga ana e ndërmjetësit, megjithëse mund të ndodhin vonesa në varësi të sistemit të pagesave të përdorura.
 • Konvertimi i monedhës: Depozitat mund të bëhen në çdo monedhë, me konvertim automatik në monedhën e llogarisë.
 • Siguri: Exnova siguron transaksione të sigurta, duke mbrojtur informacionin financiar të përdoruesve.

Konsiderata të rëndësishme:

 • Tregtarët mund të tërheqin fonde vetëm duke përdorur të njëjtën metodë si depozitimi i tyre.
 • Për depozitat me kartë krediti/debiti, tërheqjet duhet të bëhen në të njëjtën kartë dhe shuma nuk duhet të kalojë totalin e depozituar në 90 ditët e fundit.

Kjo përmbledhje e detajuar e metodave të depozitimit dhe tërheqjes së Exnova tregon përpjekjet e platformës për të ofruar fleksibilitet dhe komoditet, duke u kujdesur për një gamë të gjerë preferencash pagese midis bazës së saj globale të përdoruesve. Vazhdoni të lexoni Rishikimin tonë të Exnova për më shumë njohuri mbi këtë platformë dhe veçoritë e saj!

Instrumente Tregtare Exnova

Exnova ofron një gamë të gjerë instrumentesh tregtare me opsione binare. Këto përfshijnë opsionet binare dhe dixhitale, të cilat ofrojnë kthime të larta potenciale, por gjithashtu mbartin rrezik të konsiderueshëm.

 1. Opsionet e rregullta binare: Këto janë opsionet standarde ku tregtarët parashikojnë nëse çmimi do të rritet apo do të bjerë brenda një afati kohor të paracaktuar.
 2. Opsionet e Blitz: Projektuar për tregti me ritme të shpejta, opsionet Blitz ofrojnë korniza më të shkurtra kohore, ideale për tregtarët që preferojnë tregtimin e shpejtë dhe me frekuencë të lartë.
 3. Prek/Pa Opsione Prekjeje: Këto opsione përfshijnë parashikimin nëse çmimi do të 'prek' ose 'nuk do të prekë' një nivel të caktuar gjatë periudhës së kontratës.

Kërkesat e Tregtisë Exnova

Tregtimi i suksesshëm në Exnova kërkon një strategji të mirëmenduar dhe menaxhim efektiv të parave. Platforma inkurajon përdorimin e llogarisë së saj demo për testimin e strategjisë. Tregtarët duhet të jenë të vetëdijshëm për dinamikën e tregut dhe të kenë një kuptim të qartë të instrumenteve që ata zgjedhin për të tregtuar. Sigurohuni që të lexoni tonën Udhëzues i Strategjisë së Veprimit të Çmimeve për të mësuar më shumë rreth një strategjie të provuar tregtare për opsionet binare, klikoni këtu për të mësuar më shumë rreth saj!

Exnova How-To – Regjistrohuni dhe filloni të tregtoni me Exnova

Ndiqni hapat e mëposhtëm për t'u regjistruar dhe për të filluar tregtimin me Exnova!

Fillimi me Exnova është një proces i drejtpërdrejtë, që përfshin tre hapa kritikë të krijuar për të lehtësuar përdoruesit e rinj në botën e tregtimit në internet:

Regjistrimi dhe verifikimi:

Hapi i parë përfshin krijimin e një llogarie në platformën Exnova. Ky proces është i shpejtë dhe i përshtatshëm për përdoruesit, duke kërkuar informacion dhe verifikim bazë. Verifikimi është një pjesë thelbësore e garantimit të sigurisë dhe pajtueshmërisë, duke përfshirë vërtetimin e identitetit dhe metodës së pagesës.

Praktika me një llogari demo

Pasi të regjistroheni, rekomandohet shumë të filloni me llogarinë demo. Kjo llogari është e ngarkuar paraprakisht me 10,000 dollarë fonde virtuale, duke i lejuar përdoruesit e rinj të praktikojnë tregtimin pa ndonjë rrezik financiar. Është një mënyrë e shkëlqyer për t'u njohur me veçoritë e platformës, për të eksperimentuar me strategji të ndryshme tregtare dhe për të fituar besim përpara se të investoni para reale.

Depozitimi dhe tregtimi me para reale

Pas fitimit të besimit dhe përsosjes së strategjive të tregtimit në mjedisin demo, përdoruesit mund të kalojnë në tregtimin e parave reale. Kjo përfshin bërjen e një depozite, e cila mund të jetë deri në 10 dollarë, duke siguruar një pikë hyrjeje të aksesueshme për shumicën e përdoruesve. Pasi të bëhet depozitimi, tregtarët mund të fillojnë të angazhohen në tregtimin aktual të tregut, duke aplikuar strategjitë e tyre në skenarë të botës reale.

Kostoja e vlerësuar: 10 USD

Tools:

 • Ju duhet një strategji e mirëfunksionale e opsioneve binare në mënyrë që të filloni tregtimin, sigurohuni që të shikoni fundin e artikullit tim Exnova REview për të mësuar më shumë rreth Strategjisë sime të Veprimit të Çmimit për Exnova, Kuoteks dhe të tjera opsione binare ndërmjetësi!

Secili prej këtyre hapave është krijuar për të siguruar një tranzicion të qetë nga një fillestar në një tregtar aktiv, duke siguruar që përdoruesit të jenë të përgatitur mirë dhe të sigurt në qasjen e tyre ndaj tregtimit në Exnova.

Rishikimi i Exnova – Të mirat dhe të këqijat

Më poshtë gjeni aspektet më të rëndësishme pozitive dhe negative të Exnova, shfletoni Rishikimin tonë Exnova për më shumë detaje nëse nuk e keni bërë tashmë!

rekuizitë:

 • Kërkesa minimale e ulët e depozitave.
 • Gama e gjerë e instrumenteve të tregtimit.
 • Ndërfaqe miqësore për përdoruesit, e përshtatshme për fillestarët dhe ekspertët.
 • Burime gjithëpërfshirëse arsimore.

Cons:

 • Mungesa e qartësisë për statusin rregullator.
 • Asnjë aplikacion iOS nuk kufizon aksesin për përdoruesit e pajisjeve Apple.
 • Llojet e kufizuara të llogarive në krahasim me disa konkurrentë.

Konkluzioni i Rishikimit të Exnova

Faleminderit që lexuat Rishikimin tonë Exnova deri në fund! Exnova ofron një platformë të fuqishme për opsionet binare dhe tregtimin CFD, tërheqëse për një gamë të gjerë tregtarësh për shkak të ndërfaqes së saj miqësore për përdoruesit, instrumenteve të ndryshme tregtare dhe burimeve arsimore.

Megjithatë, përdoruesit e mundshëm duhet të peshojnë mungesën e transparencës rregullatore dhe natyrën me rrezik të lartë të tregtimit të opsioneve binare. Ashtu si me çdo platformë tregtare, është thelbësore t'i qaseni tregtisë me kujdes dhe një strategji të mirëinformuar.

Seksioni FAQ i Exnova

Më poshtë në Rishikimin tonë Exnova do të gjeni pyetjet më të shpeshta në lidhje me këtë ndërmjetës! Mos ngurroni të komentoni më poshtë dhe të bëni pyetjen tuaj nëse nuk është vendosur tashmë këtu!

Cila është depozita minimale e nevojshme për të filluar tregtimin në Exnova?

Kërkohet një depozitë minimale prej 10 dollarë për të filluar tregtimin.

A ofron Exnova një llogari demo për praktikë?

Po, Exnova ofron një llogari demo me 10,000 dollarë në fonde virtuale.

Cilat janë llojet e ndryshme të llogarive të disponueshme në Exnova?

Exnova ofron llogari Demo, Real dhe VIP.

Si mund të menaxhojnë tregtarët rreziqet në platformën Exnova?

Tregtarët mund të përdorin mjete të menaxhimit të rrezikut si urdhrat Stop-Loss dhe Take-Profit.

Çfarë duhet të dinë tregtarët për statusin rregullator të Exnova?

Exnova nuk e zbulon në mënyrë eksplicite statusin e saj rregullator në faqen e saj të internetit, gjë që është një faktor që duhet marrë parasysh për përdoruesit e mundshëm.

A mund të hyjnë tregtarët në Exnova në pajisjet mobile?

A ofron Exnova opsione të tregtimit celular dhe nëse po, cilat pajisje mbështeten?

Çfarë lloje të mbështetjes për klientët ofron Exnova?

Kërkimet në lidhje me disponueshmërinë dhe llojet e mbështetjes së klientit të ofruar nga Exnova, të tilla si biseda e drejtpërdrejtë, email, ose mbështetje telefonike.

A ka ndonjë burim arsimor për fillestarët në Exnova?

Pyetje në lidhje me disponueshmërinë dhe llojin e materialeve edukative të ofruara nga Exnova për tregtarët fillestarë.

Si e siguron Exnova sigurinë e fondeve dhe informacionit personal të tregtarëve?

Pyetje rreth masave të sigurisë të zbatuara nga Exnova për të mbrojtur të dhënat e përdoruesve dhe asetet financiare.

Cilat janë strukturat e komisioneve dhe tarifave në Exnova?

Detaje rreth tarifave, duke përfshirë komisionet e tregtimit, tarifat e tërheqjes dhe çdo tarifë tjetër që tregtarët mund të pësojnë gjatë përdorimit të Exnova.

Cilat vende pranohen nga Exnova?

Exnova operon në disa vende, duke përfshirë Brazilin, Kolumbinë, Meksikën, Kilin, Perunë dhe Ekuadorin.

Cila strategji është më e mira për opsionet binare të Exnova?

Strategjia më e mirë për opsionet binare në Exnova do të varej nga toleranca e rrezikut të tregtarit, njohuritë e tregut dhe përvoja e tregtimit. Strategjitë e zakonshme përfshijnë analizën e trendit, tregtimin e lajmeve dhe analizën teknike. Megjithatë, është e rëndësishme të theksohet se tregtimi i opsioneve binare mbart një nivel të lartë rreziku.
Këshillë: Shikoni timin Strategjia e Veprimit të Çmimit PDF duke treguar saktësisht se si të tregtoni opsionet binare duke përdorur një strategji të provuar për opsionet binare!

Cila strategji është më e mira për Exnova Blitzoptions?

Për Blitzoptions në Exnova, strategjitë afatshkurtra si scalping ose përdorimi i treguesve teknikë për pikat e shpejta të hyrjes dhe daljes në treg mund të jenë efektive. Ashtu si me çdo instrument tregtimi me rrezik të lartë, është thelbësore të praktikoni menaxhimin e shëndoshë të rrezikut dhe të filloni me një llogari demo për të testuar strategjitë. Lexoni këtë artikull për të mësuar më shumë rreth Strategjia e opsioneve binare 60 sekondash!

Nota jonë
Klikoni për të vlerësuar këtë postim!
[Total: 1 mesatare: 5]