Strategjia e opsioneve binare turbo për tregtimin binare afatshkurtër

Opsionet Binare Turbo

Ju dëshironi të dini më shumë rreth Opsionet Binare Turbo dhe si të fitoni para në opsionet binare? Vazhdoni të lexoni këtë postim në blog për mënyrën se si t'i tregtoni ato dhe për të provuarit tim Strategjia Turbo Binary Option!

Unë supozoj se ju i dini bazat e tregtimit të opsioneve binare tashmë, nëse nuk siguroheni të lexoni më shumë artikuj në blogun tim dhe ebook falas me opsione binare mund ta gjeni ketu!

Mbani në mend se tregtimi binare si dhe tregtimi Forex përfshin një rrezik të lartë! Pra, sigurohuni që së pari të filloni të praktikoni aftësitë tuaja tregtare brenda një llogarie demo. Investoni vetëm para që mund të përballoni të humbni!

Tregtimi i opsioneve binare Turbo

Turbo Binary Options që ju ofrojnë një instrument për të opsione binare tregtare në një hark kohor shumë të shkurtër, duke filluar nga 10 sekonda deri në disa minuta! Ato mbartin një nivel të lartë rreziku, prandaj sigurohuni që të filloni të tregtoni opsione binare turbo vetëm nëse keni tashmë i tregtoni me sukses opsionet tradicionale binare!

Gjithashtu sigurohuni që të ndiqni udhëzimet bazë të tregtimit për të rritur mundësinë tuaj për të përfituar nga ky lloj instrumenti tregtar! Mësoni më shumë rreth këtyre rregullave në librin tim elektronik për strategjinë më fitimprurëse të opsioneve binare që përdor çdo ditë prej 8 vitesh!

Avantazhet dhe disavantazhet e opsioneve binare Turbo

Së pari le të hedhim një vështrim në aspektet pozitive dhe negative e tregtimit afatshkurtër të opsioneve binare! Unë sugjeroj shumë të tregtoni kohë më të gjata skadimi nga 5 - 30 minuta nëse po filloni me këtë formë tregtimi! Kornizat më të shkurtra kohore janë më të vështira për t'u analizuar dhe kuptuar!

Përparësitë e opsionit Turbo Binary

Avantazhi kryesor është koha e shkurtër e skadimit pasi mund të fitoni më shpejt nëse strategjia juaj funksionon! Nga ana tjetër, a mund të humbni shumë më tepër nëse strategjia juaj nuk funksionon! Një avantazh tjetër është se ju mund të përfitoni nga lëvizjet shumë të dobëta të tregut, kjo nuk është e lehtë nëse përdorni kohë më të gjata skadimi!

Avantazhi tjetër i madh është se nuk keni nevojë të monitoroni grafikët për një kohë të gjatë derisa të gjeni një mundësi tregtimi. Korniza më të shkurtra kohore janë të barabarta me më shumë mundësi tregtimi në orë, kështu që lehtë mund të bëni 5 tregti ose më shumë në 30 minuta tregtimi! Nëse kërkoni mundësi tregtimi për 15 minuta, do të keni fat të merrni një në 30 minuta!

Disavantazhet

Është e vështirë të analizosh një treg në këtë afat të shkurtër kohor. Për opsione binare shumë të shkurtra turbo nga 10 sekonda për p.shampLe është edhe e vështirë për të marrë grafikët e përdorshëm! Unë jam duke përdorur Pocket Option ndërfaqe tregtare për t'i tregtuar ato dhe Pocket Option gjithashtu ofron grafikët nga 5 sekonda për qiri, perfekte për të tregtuar opsionet binare turbo!

Ndërsa përdor grafikët e ndryshëm për të tregtuar opsione më të gjata të skadimit, unë rekomandoj që të përqendroheni në një grafik të vetëm për të tregtuar opsionet binare turbo. Meqenëse do të keni ende shumë mundësi tregtimi, mund të përqendroheni në një tabelë për të shmangur humbjet e tregtisë dhe humbjeve!

Strategjia e Tregtimit të Opsioneve Binare Turbo

kjo Strategjia e Tregtisë Afatshkurtër po përdor lëvizjet e vogla të tregut që mund të shihni sa herë që një treg është i hapur, në këto afate të shkurtra kohore zhurma e tregut mund të përdoret për të tregtuar këto opsione afatshkurtra! Nëse shikoni grafikun në kornizën kohore 1 – 10 sekonda, do të shihni një rritje të qëndrueshme dhe poshtë brenda grafikëve! Sigurisht që ka një prirje të përgjithshme në një drejtim, që njëra nga lëvizjet është më e madhe se tjetra, por ju ende shihni një model lëvizës lart e poshtë!

Nëse mund të shihni një prirje, sigurohuni që të tregtoni vetëm në drejtimin e trendit, nëse nuk mund të zbuloni fare një prirje, mund të tregtoni të dy drejtimet duke përdorur strategjinë e mëposhtme të thjeshtë të tregtimit të opsioneve binare për opsionet binare afatshkurtra! Sigurohuni që shikoni PDF-në time për të mësuar më shumë rreth strategjive të avancuara të opsioneve binare për të optimizuar rezultatet tuaja të tregtimit!

Sigurohuni që së pari të praktikoni brenda vetes tuaj Llogaria Demo Quotexpër të mësuar se si funksionon kjo strategji!

Video e Tregtimit të Opsioneve Binare Turbo

Shikoni videon më poshtë për të parë strategjinë time afatshkurtra të opsioneve binare Pocket Option opsionet turbo!

Brenda kësaj videoje shihni se si unë tregtoj opsionet binare turbo duke përdorur strategjinë time të veprimit të çmimeve për korniza kohore shumë të shkurtra brenda Kuoteks panel tregtar! Kuoteksi është kryesori im opsione binare ndërmjetësi dhe ofron shumë veçori dhe mjete të shkëlqyera për të pasur sukses me opsionet binare!

Tregtimi i opsioneve binare Turbo duke përdorur strategjinë time hap pas hapi

  1. Shto Oshilator stokastik në tabelë!
  2. Shtoni një mesatare lëvizëse 35 në grafik
  3. Prisni derisa Stochastic të jetë nën 20 ose mbi 80
  4. Futni me vlerën tjetër të ulët (nëse është nën 20) ose më të lartën tjetër (nëse mbi 80) me një tregtim në drejtim të kundërt (A Call Trade nëse Stochastic është nën 20, dhe a Vendos Tregtisë nëse është mbi 80)
  5. Nëse humbni një tregti, rrisni shumën tuaj të investimit në dyfishin e tregtisë së parë (Asnjëherë mos tregtoni një tregti me një investim më të lartë sa 5% e bilancit tuaj të përgjithshëm! Pra, nëse keni një bilanc tregtar prej 100 USD, nuk duhet të tregtoni më shumë se 5 USD në një tregti e vetme)

Strategjia ime Turbo Binary Options e shpjeguar në detaje

Ok, le t'i hedhim një vështrim nga afër Strategjia e tregtimit 60 sekonda për tregtimin binare afatshkurtër! Në fakt është një strategji e veprimit të çmimit, që do të thotë se unë monitoroj sjelljen e çmimit në mënyrë që të përcaktoj lëvizjet e ardhshme të çmimit me saktësi të lartë! Sigurohuni që të shtoni treguesit e përmendur më lart në grafikun tuaj, gjithashtu sigurohuni që të përdorni një tabelë 5 sekondash (për të tregtuar opsionet 10 sekonda).

Kur të futni një Thirrje të Tregtisë së Opsioneve Binare Turbo

Tregtoni vetëm Call Trades brenda një trendi në rritje! Sigurohuni që të prisni që çmimi të ulet dhe të përpiqeni të arrini pikën më të ulët përpara se çmimi të fillojë të rritet përsëri! Një mënyrë për të përcaktuar këtë pikë është përdorimi i Oshilator stokastik ose RSI, ose të dyja të kombinuara!

Unë jam duke përdorur Stochastic normalisht! Nëse shikoni foton, shihni një prirje rënëse dhe oshilatorin stokastik poshtë grafikut kryesor!

Sigurohuni që oshilatori stokastik të jetë nën vijën fundore, kjo do të thotë nën 20 përpara se të hyni në një tregti! Kjo do të thotë se tregu është i mbishitur, kështu që mundësia që çmimi të fillojë të ecë përsëri lart është shumë e lartë!

Kur të futni një Turbo Binary Options Put Trade

Tregtoni vetëm "Vendosni Trades" brenda një trendi në rënie! Sigurohuni që të prisni që çmimi të rritet dhe të përpiqeni të arrini nivelin më të lartë të çmimit përpara se çmimi të ndryshojë drejtimin e tij përsëri!

Nëse shikoni foton, shihni një prirje rënëse dhe oshilatorin stokastik poshtë grafikut kryesor!

Sigurohuni që oshilatori stokastik të jetë mbi vijën e sipërme, kjo do të thotë mbi 80, përpara se të hyni në një tregti Put! Një nivel mbi 80 do të thotë se tregu është i mbiblerë dhe ka shumë të ngjarë të fillojë të bjerë përsëri në të ardhmen e afërt!

Si të optimizoni rezultatet tuaja të tregtimit

Nuk ka asnjë garanci që tregtia do të fitojë, pasi tregjet po ndryshojnë mendje shpejt, por nëse tregtoni shuma të ulëta parash dhe zotëroni pak kapital, mund të përdorni strategjinë e mëposhtme të menaxhimit të parave për të rifituar investimet tuaja për tregti të humbura !

Kjo strategji është shumë e thjeshtë, por kërkon pak durim dhe trajnim për të qenë i suksesshëm! Sigurohuni që të filloni të vogla brenda një llogarie demo dhe të mësoni më shumë rreth modelit të shandanit dhe mjeteve të tjera për të përcaktuar lëvizjet e tregut (unë rekomandoj Bibla e shandanit për të filluar)! Nëse humbni vazhdimisht duke përdorur këtë strategji, sigurohuni që të prisni pak më gjatë derisa të hyni në një tregti, kjo mund të rrisë masivisht performancën tuaj duke përdorur këtë strategji!

Menaxhimi i parave me rrezik të lartë / me kthim të lartë

Përpara se të filloni të përdorni këtë teknikë, sigurohuni që së pari të praktikoni strategjinë e mësipërme për ca kohë me para të vërteta! Gjithashtu mbani në mend se ju kurrë nuk tregtoni më shumë se 5% të kapitalit tuaj të përgjithshëm në një tregti të vetme!

Nëse humbni një tregti, dyfishoni investimin tuaj për tregtinë e radhës që hyni në mënyrë që të rifitoni humbjen nga tregtia e parë, ky menaxhim i parave quhet "martingale" dhe mbart një nivel të lartë rreziku, nëse nuk vendosni një kufiri i sipërm! Në rastin tonë kjo kufiri është 5% e kapitalit tuaj fillestar, kështu që le të hedhim një vështrim në një ishampe:

Ju depozitoni 1000 USD me ndërmjetësin tuaj të preferuar! Nëse thjesht tregtoni 1% për tregti, në fakt ju tregtoni 10 USD për tregti!

Le të themi se ju humbni tregtinë e parë, kjo do të thotë që ju humbni 10 USD! Tani ju dyfishoni investimin për tregtinë e ardhshme në 20 USD!

Nëse e fitoni këtë tregti dhe nëse fitoni 80% mbi investimin tuaj, do të paguheni 36 USD në bilancin tuaj (investimi 20 USD dhe fitimi 16 USD).

Tani keni fituar 6 USD në përgjithësi (16 USD fitim - 10 USD humbje).

Nëse humbisni tregtinë e dytë, mund ta rrisni tregtinë 3. në 40 USD, nëse fitoni do të fitoni përsëri një shumë të vogël dhe do të rikuperoni humbjen tuaj.

Nëse e humbisni këtë 3. tregti, duhet të merrni humbjen, të zvogëloni përsëri investimin tuaj për tregti në minimum, sigurisht që niveli tjetër më i lartë i martingales do të kalonte 5% për kufirin tuaj të tregtisë!

Kjo Strategji MM mbart shumë rrezik! Përdoreni këtë metodë vetëm nëse mund të dyfishoni investimin tuaj fillestar 3 herë pa arritur kufirin tuaj prej 5%!

Vendi më i mirë për të tregtuar opsionet binare Turbo

Kryesisht bëj tregti me Pocket Option dhe Quotex, ndërsa Pocket Option ofron opsione më të shkurtra binare duke filluar nga 5 sekonda!

Pocket Option ofron gjithashtu disa veçori dhe shpërblime interesante për tregtarët interesantë në tregtimin e opsioneve binare afatshkurtra dhe afatgjata, si dhe në Forex!

Mos humbisni të nënshkruajë deri këtu për një kthim ekskluziv të vëllimit të tregtimit!

FAQ për opsionet binare Turbo

Ku të tregtoni opsionet binare Turbo?

Pothuajse të gjitha opsione binare ndërmjetësi siguroni opsione binare 1+ minutë, opsionet binare më të shkurtra midis 5 – 60 sekonda mund të tregtohen me Quotex dhe vetëm disa të tjera!

A ka strategji të tjera për Turbo Binary Options?

Mund të gjeni shumë strategji për opsionet binare afatshkurtra, shfletoni këtë faqe dhe Kanalin tim në Youtube për të mësuar më shumë rreth strategjive të ndryshme që përdor!

A mund të fitoni me opsione binare?

Po ju mund të fitoni, por nuk është aq e lehtë sa mund t'ju ketë thënë dikush! Ju duhet të mësoni dhe praktikoni në mënyrë që të keni sukses me opsionet binare.

Nota jonë
Klikoni për të vlerësuar këtë postim!
[Total: 1 mesatare: 5]