Rishikimi i World Forex – Tregtoni Kontratat Dixhitale dhe Forex në një vend

World Forex është një platformë gjithëpërfshirëse tregtare që u siguron tregtarëve akses në të gjithë botën në tregun global të këmbimit valutor. Përveç Forex, World Forex ofron gjithashtu kontrata dixhitale për tregti, vazhdoni të lexoni tonën Rishikimi Botëror Forex për të mësuar më shumë rreth këtij ndërmjetësi të opsioneve Forex dhe binare!

Rishikimi Botëror Forex

Nëse jeni duke kërkuar për një ndërmjetës të mirë për opsionet dixhitale ose binare, si dhe për tregtimin Forex, World Forex mund të jetë mënyra për të shkuar! Vazhdoni të lexoni për të mësuar më shumë rreth avantazheve dhe disavantazheve që ofron ky ndërmjetës

Përparësitë e tregtimit me World Forex:

 • 100% bonus pas rimbushjes së llogarisë.
 • Kompensimi i komisionit gjatë depozitave.
 • Pengesë e ulët e hyrjes me një depozitë minimale prej $1.
 • Veçoritë e llogarisë së kasafortës ofrojnë interes të lartë, konvertime të lehta dhe transferta fondesh ndërmjet llogarive tregtare me tarifat zyrtare bankare.
 • Integrimi i teknologjisë ECN/STP eliminon konfliktet e interesit midis ndërmjetësit dhe tregtarit.
 • Disponueshmëria e opsioneve të tregtimit automatik.
 • Shumëllojshmëri e gjerë sistemesh depozitimi dhe tërheqjesh.
 • Qasje në kursin ekskluziv të WForex "Udhëzues Forex për Tregtarin".
 • Tregtimi i kontratave dixhitale me fitime të mundshme deri në 100%.
 • Mbështetje e përgjegjshme dhe e besueshme e klientit.
 • Mjete dhe platforma inovative tregtare për një përvojë të zgjeruar tregtare.

Disavantazhet e tregtimit me World Forex:

 • Mungesa e a search kutia në faqen e internetit e bën navigimin më sfidues.
 • Asnjë forum i dedikuar për komunikim midis tregtarëve, që kërkon përdorimin e platformave të jashtme.
 • Koha e përgjigjes së shërbimit mbështetës mund të zgjasë disa orë.
 • Burime të kufizuara trajnimi, me nevojën për kurse video dhe artikuj trajnimi më gjithëpërfshirës.
 • Potenciali për përmirësime të faqes në internet dhe platformës për të përmirësuar përvojën dhe aksesin e përdoruesit.

Platformat Botërore të Tregtisë Forex

rishikim botëror i Forex, ndërmjetës Forex

Platformat e ofruara nga World Forex përfshijnë MetaTrader 4 (MT4), MetaTrader 5 (MT5) dhe një tregtar të pronarit në internet.

Të dy MT4 dhe MT5 mund të shkarkohen falas në kompjuterët desktop (Windows dhe Mac). Tregtarët gjithashtu mund t'i qasen terminaleve përmes shfletuesve kryesorë të internetit ose duke shkarkuar aplikacione celulare.

MetaTrader 4 (MT4)

 • Në dispozicion për shkarkim falas në pajisjet desktop dhe celular
 • Pritja VPS për performancë të përmirësuar
 • Qasje në sinjalet tregtare dhe tregtimin me një klikim
 • 24 objekte grafike dhe 30 tregues të integruar
 • Gjuha e programimit MQL4 për personalizim të avancuar
 • Mbi 2,000 tregues dhe 1,900 robotë tregtarë
 • Hartimi interaktiv dhe i personalizueshëm me nëntë afate kohore
 • Mbështet katër urdhra në pritje, dy tregje dhe dy urdhra ndalimi
 • Shtojca FX Lite për tregtimin e kontratave dixhitale

MetaTrader 5 (MT5)

 • Shkarkim falas për platformat desktop dhe celular
 • Pritja VPS për besueshmëri të shtuar
 • Tregtimi me një klikim dhe një testues i integruar i strategjisë
 • 21 korniza kohore për analiza të thelluara të tregut
 • 44 objekte grafike dhe 38 tregues të integruar
 • Gjashtë lloje të porosive në pritje për tregti të gjithanshme
 • Kalendari i integruar ekonomik për të qenë të informuar
 • Grafikët dhe grafikët e personalizueshëm me mjedisin e zhvillimit MQL5

Tregtar i faqes në internet

 • Platformë pronësore e aksesueshme përmes shfletuesve kryesorë të internetit
 • Historia e plotë e tregtisë për rishikim gjithëpërfshirës të performancës
 • Tregtimi me një klikim për ekzekutim të shpejtë të porosisë
 • Nëntë korniza kohore për analiza të ndryshme të tregut
 • Objekte analitike për të përmirësuar strategjitë tregtare
 • Lista e pasurive të preferuara për qasje të lehtë në instrumentet e preferuar
 • Tregtoni kontrata Forex dhe dixhitale në një platformë të vetme
 • Grafikët dhe grafikët e personalizueshëm për analiza të personalizuara
 • Kuota interaktive në kohë reale për informacione të përditësuara të tregut
 • Set i plotë i urdhrave të tregtimit, duke përfshirë urdhrat në pritje, për opsione të gjithanshme tregtare

Aplikacioni World Forex Mobile

World Forex ofron zgjidhje të tregtimit celular për klientët e saj duke ofruar MetaTrader 4 dhe 5 si aplikacione celulare të përputhshme me iOS, Android dhe Huawei.

Këto aplikacione ofrojnë të gjitha veçoritë dhe funksionalitetin e homologëve të tyre në desktop, duke i lejuar tregtarët të menaxhojnë me lehtësi profilet e tyre dhe të ekzekutojnë tregti në lëvizje.

Për më tepër, tregtarët e ditës mund të përfitojnë nga Aplikacioni FX Lite BO, i disponueshëm për pajisjet iOS dhe Android (APK).

Ky aplikacion intuitiv dhe i përshtatshëm u mundëson përdoruesve të tregtojnë kontratat dixhitale pa probleme nga tabletët ose telefonat inteligjentë, duke siguruar akses të vazhdueshëm në tregje dhe mundësi tregtimi kudo që ndodhen.

Instrumente dhe tregje botërore Forex

World Forex ofron një gamë të gjerë të aktiveve dhe instrumenteve të tregtimit që tregtarët të zgjedhin nga:

 • Tregtoni Brent dhe naftë bruto në USD
 • Hapni kontrata dixhitale evropiane dhe amerikane
 • Spekuloni për katër kryqe metalike USD, duke përfshirë arin dhe argjendin
 • Qasuni në 53 çifte monedhash kryesore dhe të vogla si EUR/GBP, GBP/JPY dhe USD/ZAR
 • Hapni pozicione në 10+ kriptovaluta të njohura, duke përfshirë Bitcoin, Litecoin dhe Ethereum
 • Tregtoni 40+ ndajnë CFD nga kompanitë kryesore globale si American Express, IBM, Google dhe Amazon

Kontratat dixhitale

Kontratat dixhitale të World Forex janë një veçori e dukshme që i lejon tregtarët të spekulojnë nëse çmimi i një aktivi bazë do të jetë më i lartë ose më i ulët se çmimi aktual kur të skadojë kontrata.

Këto kontrata janë të ngjashme me opsionet binare tradicionale, me tre komponentë kryesorë: shuma (madhësia e tregtisë), drejtimi (lart ose poshtë) dhe koha (skadimi i kontratës).

Skadimet variojnë nga 60 sekonda deri në shtatë ditë, me pagesa maksimale prej 100% për kontratat amerikane dhe 85% për kontratat evropiane.

Një nga avantazhet kryesore të kontratave dixhitale është se potenciali i fitimit shfaqet përpara hapjes së një pozicioni, duke i lejuar tregtarët të marrin vendime të informuara.

World Forex gjithashtu ofron një kalkulator paraprak, duke u mundësuar tregtarëve të vlerësojnë fitimet ose humbjet e mundshme përpara se të kryejnë një tregti.

Karakteristika të tjera të dukshme përfshijnë:

 • Një rimbursim i plotë për Draw Payout
 • Një investim minimal prej 1 USD/1 EUR/10 RUR
 • Një pagesë humbje deri në 14% për kontratat evropiane
 • Një investim maksimal prej 300 USD/250 EUR/15,000 RUB për kontratë.
 • Mbyllja e hershme është e disponueshme për kontratat dixhitale amerikane, por jo për kontratat dixhitale evropiane.

Leva Botërore Forex

WorldForex ofron mundësi tregtimi me marzh të lartë me levë deri në 1:1000, në varësi të gjendjes së llogarisë.

Llogaritë me bilanc midis $1 dhe $1000 mund të kenë akses në levën 1:1000, ndërsa ato me bilanc midis $1001 dhe $5000 kanë akses në levën 1:500. Leva më e ulët prej 1:33 zbatohet për bilancet prej 100,000 dollarësh ose më shumë.

Për profilin W-CRYPTO, leva ndryshon në bazë të vëllimit total të pozicioneve të hapura, me një maksimum prej 1:25 për pozicionet me 20 lote ose më pak dhe 1:1 për pozicionet me 100 lote ose më shumë.

Një nivel ndalimi 5% zbatohet për të gjitha llogaritë, përveç llogarisë W-CRYPTO, e cila ka një nivel ndalimi prej 20%.

Llojet e llogarive botërore Forex

World Forex ka gjashtë llogari të drejtpërdrejta për të zgjedhur. Mënyra se si tregtoni dhe çfarë dëshironi të tregtoni do të përcaktojë se cili profil është më i miri për ju që të hapni.

Kushtet dhe kostot janë të ndryshme për secilin profil, por të gjitha ato ofrojnë ekzekutim në treg, akses në MT4 dhe MT5 (përveç W-DIGITAL), një depozitë minimale prej 1$ dhe levë fleksibël.

 1. W-Cent: Ky lloj llogarie është ideal për tregtarët fillestarë dhe profesionistët që preferojnë rrezik minimal. Me një depozitë minimale prej $1 dhe një përhapje fikse prej 1.8 pips, ai ofron një pikë hyrjeje të aksesueshme për tregtim.
 2. W-Profi: Si lloji më i popullarizuar i llogarisë, W-Profi është përshtatur për tregtarët profesionistë. Ai lejon hapjen e llogarisë në monedha të shumta, duke përfshirë USD, EUR dhe monedha të ndryshme kombëtare, duke ofruar fleksibilitet për përdoruesit me përvojë.
 3. W-Instant: Ky lloj llogarie përmban ekzekutime të menjëhershme të porosive, duke e bërë atë të përshtatshëm për tregtarët që vlerësojnë shpejtësinë. Me një depozitë minimale prej $1 dhe spreads duke filluar nga 2 pips, W-Instant ofron një ekuilibër midis aksesueshmërisë dhe performancës.
 4. W-ECN: Llogaria W-ECN është krijuar për tregtarët që kërkojnë një sistem të ekzekutimit të transaksioneve pa konflikte interesi midis ndërmjetësve dhe tregtarëve. Duke ofruar 35 çifte monedhash, 4 metale dhe vaj, W-ECN ofron diferenca të ulëta dhe një gamë të larmishme opsionesh tregtimi.
 5. W-Crypto: Për entuziastët e kriptomonedhave, llogaria W-Crypto mundëson tregtimin e aseteve dixhitale. Ai ofron levë që varion nga 1:1 në 1:25 dhe një hap minimal të kontratës prej 0.01 monedhë, duke i lejuar tregtarët të angazhohen me botën dinamike të tregtimit të kriptove.
 6. W-Dixhital: Ky lloj llogarie fokusohet në kontratat dixhitale, me një depozitë minimale prej $1 dhe një investim maksimal prej $300. W-Digital është një opsion i shkëlqyer për tregtarët e interesuar në eksplorimin e sferës së kontratave dixhitale, duke ofruar një platformë të përballueshme dhe të aksesueshme për të lundruar në këtë treg në zhvillim. Me barrierat e ulëta të hyrjes dhe investimet e kufizuara, W-Digital inkurajon tregtarët të angazhohen me kontrata dixhitale duke ruajtur një nivel të menaxhueshëm rreziku.

World Forex gjithashtu ofron llogaritë jotregtare në formën e llogarive të klientëve të kursimeve të disponueshme në monedhat USD, UAH, RUR dhe EUR. Këto llogari u ofrojnë klientëve norma të larta interesi, duke i bërë ato një opsion tërheqës për ata që kërkojnë të rrisin kapitalin e tyre jashtë aktiviteteve tregtare.

Për më tepër, klientët mund të përfitojnë nga fleksibiliteti për të konvertuar dhe transferuar fonde ndërmjet llogarive tregtare brenda dhomës së tregtarëve me tarifat zyrtare të bankës qendrore, pa pagesë. Kjo veçori siguron që klientët të mund të menaxhojnë me efikasitet fondet e tyre dhe të optimizojnë strategjitë e tyre financiare, të gjitha brenda platformës World Forex.

Komisionet dhe tarifat botërore të Forex

World Forex ofron një strukturë transparente tarifash për llojet e llogarive të saj, duke siguruar që tregtarët të jenë të vetëdijshëm për kostot që lidhen me secilën llogari. Këtu është një përmbledhje e diferencave dhe komisioneve të tërheqjes për çdo lloj llogarie:

 • W-Cent: Përhapjet fillojnë nga 1.8 dollarë dhe ka një komision tërheqjeje.
 • W-Profi: Përhapjet fillojnë me 18 dollarë dhe aplikohet një komision për tërheqje.
 • W-Instant: Përhapjet fillojnë nga 20 dollarë, me një komision tërheqjeje.
 • W-ECN: Përhapjet janë deri në 2 dollarë dhe aplikohet një komision për tërheqje.

Nuk ka komisione të fshehura të lidhura me këto llogari. Megjithatë, është thelbësore të theksohet se një komision ngarkohet për transferimin e transaksioneve në ditën tjetër (swap) në llogaritë W-Instant dhe W-ECN.

Në të kundërt, llogaritë W-Cent dhe W-Profi ofrojnë tregti pa shkëmbim.

Metodat e pagesës në Forex në botë

depozitat

World Forex ofron një gamë të gjerë opsionesh depozitash, duke i lënë përshtypje ekspertëve me një shumëllojshmëri mënyrash pagese të pranuara. Kjo perfshin:

 • Transfertat bankare
 • Kartat e kreditit / debitit
 • E-kuletat
 • cryptocurrencies

Nuk ka tarifa depozitash të ngarkuara nga World Forex, por mund të aplikohen tarifa nga palët e treta dhe tarifat e kursit të këmbimit. Kërkesa minimale e depozitës për të gjitha llojet e llogarive është 1 dollarë ose monedhë ekuivalente, megjithëse disa mënyra pagese mund të kenë minimumet e tyre.

Kohët e përpunimit ndryshojnë në varësi të metodës së përdorur, me përpunimin e menjëhershëm të disponueshëm për shumicën e metodave, ndërsa të tjerat, si transfertat bankare, mund të zgjasin deri në pesë ditë pune.

tërheqjet

World Forex kërkon që klientët të tërheqin fondet duke përdorur metodën origjinale të depozitimit. Tërheqjet zakonisht përpunohen brenda 30 minutave, që është më shpejt se shumica e standardeve të industrisë. Nuk ka kufizime minimale ose maksimale të tërheqjes, por tarifat zbatohen:

 • Transfertat bankare - Ndryshojnë sipas përfituesit bankar
 • Kartat e Kreditit/Debitit (Visa dhe Mastercard) – tarifë 4% + 5 USD
 • Shërbimet e pagesave në celular (Google Pay dhe Apple Pay) – tarifë 2.5% + 50 RUB
 • Kriptomonedha (Bitcoin dhe Dash) – Ndryshon, por deklarohet në momentin e transaksionit
 • Shërbimet e pagesave në internet (Pagueer, Perfect Money dhe ADVCash) – Midis 1% dhe 3.8%
 • Internet Banking (Sberbank, Tinkoff, Alfa-Click, Promsvyazbank, Russkiy Standart) - tarifë 2.5% + 50 RUB

Gama e gjerë e metodave të pagesave të World Forex dhe koha e shpejtë e përpunimit të tërheqjes u ofrojnë klientëve fleksibilitet dhe komoditet. Sidoqoftë, është thelbësore që tregtarët të jenë të vetëdijshëm për tarifat e lidhura dhe kohët e përpunimit për secilën metodë për të siguruar transaksione të qetë dhe efikase.

Vini re se disponueshmëria e mënyrave specifike të pagesës mund të ndryshojë në varësi të vendndodhjes suaj.

Bonuset Botërore Forex

World Forex ofron bonuse dhe programe të ndryshme promovuese për të nxitur dhe shpërblyer klientët e tyre. Këtu është një përmbledhje e bonuseve të ofruara nga ndërmjetësi:

 • Bonus +100%: Ky bonus shpërblen klientët me një bonus 100% për çdo rimbushje llogarie prej 100 dollarësh ose më shumë, duke dyfishuar në mënyrë efektive depozitën e tyre.
 • Kthimi i komisionit për rimbushjen e llogarisë: World Forex Rebate Club ofron kthim parash deri në 12 dollarë për 1 lot, duke u ofruar tregtarëve një mundësi për të marrë kthime shtesë në tregjet e tyre.
 • Konkursi për llogaritë demo: World Forex organizon konkurse për përdoruesit e llogarive demo, duke u dhënë atyre një shans për të fituar deri në 1,400 dollarë çmime.

Llogaria Demo Botërore Forex

World Forex ofron një llogari demo falas për të gjitha llojet e llogarive, duke i lejuar përdoruesit të praktikojnë tregtimin pa rrezik në kushte reale të tregut me fonde virtuale të pakufizuara dhe levë fleksibël.

Këto llogari demo janë një mjet i shkëlqyeshëm për tregtarët fillestarë dhe me përvojë për t'u njohur me veçoritë dhe funksionalitetet e platformave të tregtimit, duke përfshirë treguesit, sinjalet, objektet grafike dhe grafikët.

Për t'u regjistruar për një llogari demo, klientët thjesht duhet të identifikohen në portalin e klientit, të zgjedhin profilin e dëshiruar demonstrues përmes skedës së llogarive tregtare dhe të zgjedhin levën, monedhën e llogarisë dhe bilancin virtual. Ky burim i vlefshëm i ndihmon tregtarët të fitojnë besim dhe të zhvillojnë strategjitë e tyre tregtare përpara se të kalojnë në tregtinë e drejtpërdrejtë.

Mbështetja e klientit në botë Forex

 • World Forex ofron mbështetje 24/7 të klientit përmes kanaleve të shumta duke përfshirë email, biseda e drejtpërdrejtë, formulari i kontaktit në internet dhe telefoni.
 • Funksioni i bisedës së drejtpërdrejtë ka një kohë të shpejtë përgjigjeje, me një përgjigje të marrë brenda një minutë gjatë testimit.
 • Faqe gjithëpërfshirëse e ndihmës me një bazë njohurish që mbulon tema të ndryshme që lidhen me tregtimin, pagesat dhe mbështetjen e instalimit të platformës.

Karakteristikat shtesë të WorldForex

World Forex ofron një sërë veçorish shtesë për të përmirësuar përvojën tregtare për përdoruesit e saj. Kjo perfshin:

 • Analytics: Tregtarët e ditës mund të hyjnë në transmetimet e drejtpërdrejta të lajmeve të tregut, research analiza dhe rishikime të aseteve, së bashku me një kalkulator forex dhe kuotat e çmimeve të drejtpërdrejta në faqen zyrtare të internetit.
 • Edukimi: World Forex ofron një bazë njohurish gjithëpërfshirëse, një kurs tregtimi falas dhe një fjalorth të termave kyç për të mbështetur njësoj tregtarët fillestarë dhe me përvojë.
 • Tregti Automatik: Kjo veçori i lejon përdoruesit të lidhin sinjalet e tregtimit me llogarinë e tyre MetaTrader dhe të kopjojnë investitorët e suksesshëm, duke ofruar statistika të detajuara, vizualizim të performancës dhe vlerësim të rrezikut.
 • VPS: Shërbimi i serverit privat virtual (VPS) siguron funksionim të pandërprerë, kontroll të plotë të të dhënave dhe aftësinë për të kontrolluar sistemin e tregtimit nga pajisjet celulare, të disponueshme me një tarifë standarde ose si pjesë e bonusit 100% të bashkimit.

Alternativat e World Forex për Tregtinë Forex: Pocket Option

Pocket Option është një platformë e njohur tregtare në internet që ofron një gamë të gjerë instrumentesh tregtare, duke përfshirë tregtimin në forex. Tregtarët mund të kenë akses në mbi 40 çifte monedhash, duke përfshirë çifte kryesore, të vogla dhe ekzotike, së bashku me një sërë mjetesh analitike, materiale edukative dhe sinjale tregtare.

Me një ndërfaqe miqësore për përdoruesit dhe një depozitë minimale prej vetëm $50, Pocket Option është një alternativë e shkëlqyer për World Forex për tregtarët që duan të tregtojnë forex dhe instrumente të tjera financiare.

Alternativat e World Forex për tregtimin e opsioneve dixhitale: Pocket Option dhe Kuoteks

Pocket Option Quotex janë dy alternativa të shkëlqyera për World Forex për tregtarët që duan të tregtojnë opsione dixhitale. Pocket Option u siguron tregtarëve akses në mbi 100 instrumente opsionesh dixhitale, duke përfshirë monedhat, stoqet, kriptovalutat dhe mallrat. Platforma ofron gjithashtu një llogari demo, materiale edukative dhe mjete të avancuara analitike për të ndihmuar tregtarët të marrin vendime të informuara.

Kuoteks, nga ana tjetër, u ofron tregtarëve mbi 50 asete, duke përfshirë çifte monedhash, kriptovaluta, aksione dhe mallra. Platforma u ofron tregtarëve një ndërfaqe miqësore për përdoruesit, të dhëna të tregut në kohë reale dhe mundësinë për të marrë pjesë në turne dhe për të fituar çmime në para.

Me depozita minimale të ulëta dhe instrumente të ndryshme tregtare, të dyja Pocket Option dhe Quotex janë alternativa të shkëlqyera për World Forex për tregtimin e opsioneve dixhitale.

ndërmjetësi më i madh i Forex në botë Fjalët përfundimtare

World Forex është një ndërmjetës i besueshëm dhe me reputacion që u ofron tregtarëve një sërë instrumentesh tregtare, platforma inovative tregtare dhe burime të gjera arsimore.

Barriera e ulët e hyrjes dhe leva fleksibël e ndërmjetësit e bëjnë atë të aksesueshëm si për tregtarët fillestarë ashtu edhe për ata me përvojë, ndërsa metodat e ndryshme të pagesës dhe kohët e shpejta të përpunimit të tërheqjes sigurojnë transaksione të qetë dhe efikase.

Kontratat dixhitale dhe opsionet e tregtimit Forex të World Forex u ofrojnë tregtarëve mundësinë për të diversifikuar portofolet e tyre, ndërsa opsionet e tij të tregtimit automatik dhe shërbimi VPS u ofrojnë tregtarëve të avancuar mjetet për të optimizuar strategjitë e tyre.

Ndërsa ka disa fusha që World Forex mund të përmirësojë, të tilla si lundrimi i faqes në internet dhe koha e përgjigjes së mbështetjes së klientit, në përgjithësi, ndërmjetësi ofron një përvojë gjithëpërfshirëse tregtare që plotëson nevojat e tregtarëve në mbarë botën.

Nëse jeni të interesuar të tregtoni me World Forex dhe të përfitoni nga gama mbresëlënëse e veçorive të tyre, ju inkurajojmë të regjistroheni për një llogari falas sot.

Plus, mos harroni për ofertat e bonusit në dispozicion, duke përfshirë një bonus depozite +100% për depozitat prej 100 dollarësh ose më shumë dhe akses falas në VPS. Mos e humbisni këtë mundësi për të përmirësuar përvojën tuaj tregtare me World Forex. Regjistrohu tani!

Broker Botëror Forex FAQs

A ofron World Forex një llogari demo?

Po, World Forex ofron një llogari demo falas për të gjitha llojet e llogarive. Llogaria demo u siguron përdoruesve fonde virtuale të pakufizuara dhe levë fleksibël për të praktikuar tregtimin pa rrezik në kushte reale të tregut.

A është e rregulluar World Forex?

Po, World Forex është një ndërmjetës i rregulluar që është i autorizuar dhe i licencuar nga Autoriteti i Shërbimeve Financiare të Shën Vincentit dhe Grenadines (SVGFSA). Për më tepër, World Forex është një anëtar i Komisionit Financiar, i cili u siguron klientëve me pakicë mbrojtjen e fondeve në rast të ndonjë mosmarrëveshjeje midis klientëve dhe ndërmjetësve. Komisioni ofron kompensim deri në 20,000 € për klient për të garantuar sigurinë e tyre financiare.

A ofron World Forex bonuse për klientët?

Po, World Forex ofron disa bonuse dhe programe promovuese për të nxitur dhe shpërblyer klientët e tyre. Këto përfshijnë një bonus depozite 100% për depozita prej 100 dollarësh ose më shumë, kthim parash deri në 12 dollarë për 1 lot dhe konkurse për përdoruesit e llogarisë demo.

Cilat metoda pagese pranon World Forex?

World Forex pranon një gamë të gjerë mënyrash pagese, duke përfshirë transfertat bankare, kartat e kreditit/debitit, kuletat elektronike dhe kriptovalutat. Nuk ka tarifa depozitash të ngarkuara nga World Forex, por mund të aplikohen tarifa nga palët e treta dhe tarifat e kursit të këmbimit.

Çfarë është bota Forex?

WorldForex është një ndërmjetës për kontratat dixhitale (opsionet dixhitale) si dhe për tregtimin Forex, lexoni të gjithë Rishikimin tonë World Forex për të mësuar më shumë rreth këtij ndërmjetësi!

Cila është depozita minimale për Forex në botë?

Shuma minimale e depozitës është vetëm 1 USD, në varësi të metodës që po përdorni!

A është Forex i ligjshëm?

Po, me siguri Forex është i ligjshëm! Forex (Tregtia e këmbimit valutor) është bërë për dekada tani! Tregtimi në Forex mbart një sasi specifike rreziku të humbjes, por në përgjithësi është plotësisht i ligjshëm dhe mund të përdoret për të fituar para!

Nota jonë
Klikoni për të vlerësuar këtë postim!
[Total: 4 mesatare: 5]
Shpërndaje